مربیان و مدیران یک شبه

بازگشت حمید درخشان به نیمکت مربیگری شاهین بوشهر درست مثل جدایی‌اش از این تیم در ابتدای فصل لیگ برتر همه را متعجب کرد.
کد خبر: ۴۵۶۹۲۶

حمید درخشان یکی از گزینه‌های کمیته فنی پرحرف و حدیث پرسپولیس در ابتدای فصل، وقتی با انتخاب قابل پیش‌بینی حمید استیلی به عنوان سرمربی سرخپوشان مواجه شد، راه بوشهر را در پیش گرفت و خیلی زود با مسوولان شاهین به توافق رسید تا توانایی خود را به رخ مسوولان وقت باشگاه پرسپولیس بکشد.

شاهینی‌ها که با جذب نفراتی همچون وحید طالب‌لو و هادی شکوری برای سرمربی جدید خود سنگ‌تمام گذاشته بودند، پس از گذشت 9 هفته از لیگ و در حالی که تیمشان صاحب 11 امتیاز شده بود، به یکباره قید همکاری با درخشان را زدند و سراغ فیروز کریمی رفتند.

گرچه با حضور کریمی، شاهین موفق به راهیابی به فینال جام حذفی شد، اما همان مشکلاتی که سلف او را وادار به جدایی از بوشهر کرد، این بار گریبان کریمی را گرفت.

کریمی در 13 دیداری که شاهین را در لیگ هدایت کرد، تنها موفق به کسب 13 امتیاز شد و به دلیل مشکلات مالی و حواشی پیرامون باشگاه فرار را بر قرار ترجیح داد.

در چنین شرایطی، شاهینی‌ها سراغ ابراهیم قاسمپور رفتند و در حالی که با این مربی به توافق نهایی نرسیده بودند، با خواهش و تمنا او را روی نیمکت تیمشان برای بازی با شهرداری تبریز نشاندند.

همه این شرایط در حالی برای شاهین رقم خورد که بازیکنان بارها و بارها نسبت به عدم پرداخت مطالبات خود اعتراض کردند.

در این حدفاصل البته وضعیت مدیریت باشگاه هم در نوع خود منحصر به فرد بود.

پس از استعفای مجید کنگانی، مدیرعامل باشگاه، افرادی همچون علی افراشته، بهمن دهقان و علی دادگر بعضا برای یک شب به عنوان مدیرعامل انتخاب شدند و در نهایت طی روزهای گذشته مهرداد محمدپور، مدیرعامل باشگاه شد.

در چنین وضعیت سردرگمی که بر این باشگاه با ریشه خطه بوشهر حکمفرماست، حالا بار دیگر این باشگاه سراغ حمید درخشانی رفته است که در اوایل فصل از این تیم کنار گذاشته شد و مشخص نیست این آمدن و رفتن برای چه بود!؟

امید توفیقی - گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها