آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در مراسمی که به مناسبت افتتاح بیمه آرمان برگزار شد، محمد کریمی ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر دهه 90 را دهه بیمه های عمر و زندگی عنوان کرد و گفت: در آینده ای نزدیک با حضور رئیس جمهور و به صورت نمادین تعدادی از این زندانیان آزاد می شوند.
وی حذف سقف 75 سالگی بیمه و برقراری مستمری را نیز از جمله راهکارهای گسترش بیمه برشمرد و گفت: آئین نامه توان گری مالی صنعت بیمه در دستور کار شورای عالی بیمه است.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: ارزیابی رضایات مشتری از شرکت های بیمه در دست اقدام است که ظرف شش ماه به مردم منعکس خواهد شد. ضمن اینکه رتبه بندی شرکت ها در جهت تقویت شرکت های بیمه ای و بیمه گذاران است.
کریمی لازمه ارائه خدمات برای بیمه گذاران را داشتن بیمه گران راضی، با برنامه و توانا دانست.
وی با بیان اینکه طی 4 سال آینده از نظر نیروی انسانی خودکفا می شویم، افزود: برای تقویت نیروی انسانی چه داخل و چه خارج از کشور اهتمام ویژه ای به کار بسته ایم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....