یک منبع آگاه در مصاحبه با مهر گفت: عده ای از فریبخوردگان شبکه دروغ پرداز بی بی سی فارسی که ماموریت جمع آوری اخبار و اطلاعات، تولید محتوا در قالب های مختلف، جذب، آموزش، استخدام و خروج از کشور نخبگان رسانه ای در ایران را به عهده داشتند، بازداشت شدند.
به گفته وی، این افراد با دریافت مبالغ قابل توجه و از آغازین روزهای شروع به کار شبکه بی طرف نمای بی بی سی بویژه پس از روشن شدن آتش فتنه سال 88 و پس از آن تاکنون، طی همکاری با این شبکه مرتکب جرائم ضدامنیتی بسیاری شده اند.
این منبع امنیتی تاکید کرد: پرونده افراد بازداشت شده پس از تکمیل نهایی و تنظیم کیفرخواست متهمان برای صدور حکم تحویل مراجع قضایی خواهد شد.
این مقام آگاه ضمن هشدار به افرادی که در داخل و خارج کشور به هر نحو فریب اغواگری های شبکه های بیگانه به ویژه بی بی سی را خورده اند، از آنها خواست تا منافع و هویت ملی و اسلامی خود را فدای اهداف شوم و ضدانسانی این شبکه ها نسازند.
سناریوی انتخاباتی دشمن
دبیر ستاد حقوق بشر قوهقضائیه تأکید کرد که دشمن قصد دارد در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کرده و چند نفر را به قتل رسانده و ضمن فیلم گرفتن از آن، تصاویر آن را در جهان منتشر کرده و نهایتاً با تبلیغات گسترده، انتخابات مجلس را زیر سؤال ببرد.
محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه که در برنامه "دیروز، امروز، فردا" سخن میگفت در پاسخ به سؤال مجری برنامه که یادآور شد، شما چندی پیش طی مصاحبهای گفتهاید که اصلاحطلبان لیاقت حضور در انتخابات را ندارند، توضیح داد: کلمه لیاقتی که من گفتم از لحاظ ارزشی بود، کسی در انتخابات باید شرکت کند که اعتقاد به نظام اسلامی داشته باشد و در ادعای خود صادق باشد؛ در فتنه ۸۸ دیدیم که اصلاحطلبی پوست انداخت.
اعلام موجودیت جبهه منتقدان دولت
لیست نهایی جبهه منتقدان دولت دهم به سر لیستی علی مطهری اعلام فعالیت رسمی کرد.
مصطفی رضا حسینی قطب آبادی سخنگوی جبهه منتقدان دولت دهم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اعضای اصلی این جبهه با سر لیستی علی مطهری به صورت رسمی اعلام فعالیت کرده اند.
وی ادامه داد: اینجانب، حمید رضا کاتوزیان و علی عباسپور به عنوان اعضای اصلی هیات موسس دراین جبهه حضور داریم.
حسینی خاطر نشان کرد: این لست در حال حاضر در حوزه انتخابیه تهران شکل گرفته است و چنانچه برخی از کلانشهر ها هم نمایندگانی باشند که تقاضای حضور در این لیست را داشته باشند ما از آنها حمایت خواهیم کرد.
اقدام علیه ایران دردآور است
خبرگزاری رویترز در تحلیلی پیرامون ایران و سیاستهای آمریکا و غرب در قبال این کشور، به احتمال بروز جنگ در این ارتباط اشاره کرد و گفت که چنین اقدامی میتواند شوکی دردآور بر اقتصاد جهانی وارد کند.
« ویلیام مک لین» تحلیلگر رویترز به نگرانی آمریکا و اروپا از ماجراجوئی احتمالی اسرائیل علیه ایران و پیامدهای آن اشاره می کند و می نویسد: در صورت اقدام علیه ایران، تهران اقدام به اخراج بازرسان و پایان دادن به گفتگوها خواهد کرد.
وی می افزاید: در این صورت هیچ کشوری را در جهان پیدا نخواهید کرد که ایران را به خاطر این اقداماتش سرزنش کند. همه اسرائیل را سرزنش خواهند کرد. ایران ممکن است از ان پی تی. خارج شود و تحریمها ادامه پیدا خواهند کرد. خروج از ان پی تی. رژیم تحریمها را از هم خواهد پاشید زیرا که تدابیر آن در اجرای پیمان پیش بینی شده است.