در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کردنی تفت دهید. سپس گوجهفرنگیها را رنده کنید و درون پیاز سرخ کرده بریزید. حالا لوبیای سبز خرد شده و نخود فرنگی را هم به همراه یک لیتر آب درون سایر مواد بریزید. هویجها را خلال کنید و به همراه ساقه کرفس که خلالی کردهاید به مواد اضافه کنید. سینه مرغ را هم خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید بجوشد و نیمپز شود. حالا سیبزمینیها را هم نگینی خرد کنید و همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید بجوشد و کاملا جا بیفتد.
آش شلغم
مواد لازم: شلغم: 500 گرم ـ برنج: نصف پیمانه ـ پیاز متوسط: 3 عدد ـ عدس: یک پیمانه ـ سبزی آش: یک کیلو ـ آب گوشت: 3 پیمانه ـ نمک، فلفل، زردچوبه، روغن و نعنا خشک به میزان لازم.
طرز تهیه: پیازها را بشویید، خلالی خرد کنید و در روغن سرخ نمایید. بعد از اینکه پیازها طلایی شد، مقداری از آنها را بردارید. برنج و عدس را هم بشویید و به همراه مقداری آب به پیازداغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد و عدس و برنج نیم پز شود. حالا سبزی آش را که خوب شسته و خرد کردهاید به آش اضافه کنید. شلغمها را هم پوست بکنید، نگینی خرد کنید و داخل آش بریزید. آش را مرتب بهم بزنید. آب گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه را هم به آش اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد و جا بیفتد. در آخر مقداری نعنا خشک را در روغن داغ کمی تفت دهید، آش را در ظرفی بریزید و روی آن را با نعنا داغ و پیاز سرخ کرده تزئین نمایید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر