به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ حمیدرضا گلصباحی رئیس پلیس آگاهی استان البرز با اعلام این خبر گفت: در پی دریافت شکایت 2 نفر از مهندسان یک شرکت ساختمانی و مهندسی ـ عمرانی مبنی بر اینکه فردی به نام «آرمین» با طرح این موضوع که از کارمندان بانفوذ یکی از وزارتخانههای دولتی است، از آنها مبلغ 70 میلیون تومان وجه نقد و همچنین یک دستگاه خودروی هیوندا کلاهبرداری کرده و متواری شده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: با انجام تحقیقات و اظهارات مالباختگان مشخص شد فرد کلاهبردار پس از اینکه خود را شخصی بانفوذ معرفی کرده، وعده برنده شدن در یک پروژه بزرگ به ارزش 5 میلیارد تومان را به اعضای اصلی یک شرکت ساختمانی و مهندسی ـ عمرانی داده ، با گرفتن70 میلیون تومان وجه نقد و یک دستگاه خودرو به ارزش تقریبی بیش از 50 میلیون تومان متواری شده است.
رئیس پلیس آگاهی استان البرز تصریح کرد: با تحقیقات گسترده و استفاده از بانکهای اطلاعاتی، مأموران موفق شدند چند آدرس مختلف در شهرهای تهران، دماوند، رودهن و پردیس از فرد متواری به دست آورند که پس از تحقیقات تکمیلی مشخص شد همه این آدرسها جعلی بوده و کلاهبردار متواری در تمام قراردادهای جعلی، از آدرس صوری استفاده کرده است.
گلصباحی خاطرنشان کرد: در ادامه تحقیقات مخفیگاه آرمین در یکی از مناطق تهران شناسایی و وی دستگیر شد.
متهم با اعتراف به کلاهبرداری و جعل عنوان، با صدور قرار وثیقه به مبلغ 250 میلیون تومان روانه زندان شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد