نتایج هفته پانزدهم لیگ دسته اول فوتبال

توقف صدرنشین‌ها

تیم‌های پیکان تهران و آلومینیوم هرمزگان صدرنشینان گروه الف و ب مقابل حریفان خود متوقف شدند.
کد خبر: ۴۵۲۶۴۸

به گزارش روز پنجشنبه جام‌جم آنلاین، هفته پانزدهم لیگ دسته اول فوتبال (جام آزادگان) با برگزاری 5 دیدار در شهرهای مختلف پیگیری شد که طی آن تیم‌های پیکان تهران و آلومینیوم هرمزگان صدرنشینان گروه الف و ب مقابل حریفان خود متوقف شدند.

در گروه الف چهار دیدار برگزار شد که طی آن تیم پیکان تهران در ورزشگاه شهید نصیری یزد مقابل میزبان خود فولاد یزد ( یک - یک ) متوقف شد . در این بازی علیرضا نیکبخت واحدی در دقیقه 9 برای پیکان تهران و احمد پارسی در دقیقه 70 برای فولاد یزد گلزنی کردند . تیم پیکان با این تساوی 31 امتیازی شد و همچنان در صدر جدول گروه الف رقابتهای فوتبال دسته اول ماند . تیم فولاد یزد هم با این امتیاز 24 امتیازی شد.

در دیگر بازی همزمان این گروه مس رفسنجان مقابل ابومسلم مشهد به نتیجه تساوی یک بر یک دست یافت.

هادی اصغری در دقیقه 35 تیم ابومسلم را به گل رساند و مصطفی کارگشا از مس رفسنجان در دقیقه 52 بازی را به تساوی کشاند . مهدی هاشمی نسب بازیکن ابومسلم خراسان در دقیقه 20 این دیدار با کارت زرد داور جریمه شد . تیم مس رفسنجان با این تساوی 14 امتیازی و ابومسلم هم 20 امتیازی شد.

همچنین در این گروه تیم ایران جوان بوشهر در گرگان موفق شد تیم اتکای این شهر را شکست دهد. عبدالکریم کولی بالی در دقیقه 69 تک گل این بازی را به ثمر رساند.

ایران جوان بوشهر با این پیروزی 24 امتیازی شد و به رده سوم جدول گروه الف صعود کرد و اتکای گلستان هم 20 امتیازی ماند.

پارسه تهران هم در خانه با نتیجه دو بر یک مغلوب تیم شهرداری بندرعباس شد.

در گروه ب این رقابت‌ها هم آلومینیوم هرمزگان در ورزشگاه خلیج‌فارس بندرعباس مقابل شیرین فراز کرمانشاه با تساوی بدون گل متوقف شد.

آلومینوم هرمزگان صدرنشین گروه ( ب ) این رقابت ها هم اکنون با 28 امتیاز ( تا حصول نتیجه بازی ماشین سازی تبریز و نفت مسجد سلیمان ) همچنان در صدر جدول گروه ( ب ) قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها