تکنیسین برق سقط جنین می‌کرد

تکنیسین برق بیمارستان که با جعل عنوان پزشک اقدام به سقط جنین غیرقانونی در سیرجان از توابع استان کرمان می‌کرد، دستگیر شد.
کد خبر: ۴۵۱۳۹۲

به گزارش «جام‌جم»، رسیدگی به این پرونده هفته گذشته در پی تماس فردی مبنی بر این که یکی از همسایگانش با معرفی خود به عنوان پزشک، در خانه‌اش سقط جنین می‌کند، در دستور کار ماموران اداره آگاهی سیرجان قرار گرفت.با شروع تحقیقات در این رابطه مشخص شد، زنان و دختران جوان زیادی به خانه این مرد رفت و آمد می‌کنند که با هماهنگی قضایی خانه متهم محاصره و وی دستگیر شد.در بازرسی از مخفیگاه متهم، 2200 عدد آمپول، قرص، پماد و ابزار جراحی کشف و ضبط شد.

اعتراف پزشک قلابی

متهم با انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی گفت: تکنیسین برق هستم و هنگام مراجعه به چند بیمارستان برای کار، شنیده بودم پزشکانی که سقط جنین می‌کنند، مبالغ کلانی از این راه به دست می‌آورند. من هم تصمیم گرفتم با جعل عنوان پزشک، در این زمینه فعالیت کنم.متهم افزود: ابتدا از یک قابله در زمینه سقط جنین آموزش دیدم و در هر بار مراجعه به بیمارستان‌ها، مقداری داروی بی‌هوشی و ابزار جراحی را سرقت می‌کردم.

سقط جنین غیرقانونی در خانه

پزشک قلابی با اشاره به سقط جنین غیرقانونی‌اش گفت: برای عملی کردن این کار خانه‌ام را عوض کرده و خود را به همسایه‌های جدید پزشک معرفی کردم و گفتم در زمینه سقط جنین فعالیت دارم. با این ترفند در خانه‌ام به صورت غیرقانونی سقط جنین می‌کردم و بابت هر مورد از 300 تا 400 هزار تومان پول می‌گرفتم.بنا بر این گزارش، متهم با قرار قانونی روانه زندان شد.تحقیقات پلیسی در حالی ادامه دارد که جستجو‌ها برای دستگیری همدستان این پزشک قلابی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها