مهدوی‌کیا: مشکلات پرسپولیس به سادگی مرتفع نمی‌شود

دنیزلی گزینه علی پروین را رد کرد

مصطفی دنیزلی در فاصله 48 ساعت مانده به دیدار پرسپولیس مقابل شاهین بوشهر باردیگر اعلام کرد که تمرینات پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار می‌شود تا با تمرکز کامل، سرخپوشان را مهیای هفته نوزدهم لیگ کند.
کد خبر: ۴۵۱۲۶۲

پس از ثبت نخستین شکست در کارنامه مصطفی دنیزلی، سرمربی جدید پرسپولیس مقابل ملوان، این مربی ترک فردای بازی یعنی روز جمعه تمرین جدی را در دستور کار شاگردانش قرار داد تا همان طور که گفته بود عزم خود را برای بازیابی توان پرسپولیس به شکل جدی نشان دهد. در این میان با وجود این‌که دنیزلی پس از تمرین روز جمعه اعلام کرد که تمرینات پرسپولیس روزهای یکشنبه و دوشنبه بدون حضور هوادار و با حضور خبرنگاران و عکاسان برگزار خواهد شد، اما پس از تمرین دیروز (یکشنبه) نظرش را تغییر داد و با توجه به این‌که روز دوشنبه ۴۸ ساعت مانده به بازی با شاهین است، اعلام کرد که تمرین روز دوشنبه پرسپولیس پشت درب‌های بسته و بدون حضور خبرنگار و عکاس برگزار خواهد شد.

در حاشیه تمرین دیروز سرخپوشان، دنیزلی و علی پروین طی جلسه‌ای درباره گزینه‌های پیشنهادی مدیر فنی پرسپولیس برای مربیگری دروازه‌بانان این تیم به بحث و تبادل نظر پرداختند و در نهایت دنیزلی رای به انتخاب دستیار سابق خود که اهل کشور صربستان است، داد. به این ترتیب حضور بهروز سلطانی و داوود فنایی 2 دروازه‌بان پیشکسوت سرخپوشان در کادرفنی این تیم منتفی می‌شود.

مهدی مهدوی‌کیا در پایان تمرین دیروز در گفت وگو با خبرنگاران با تاکید بر این‌که مشکلات پرسپولیس به این سادگی مرتفع نخواهد شد، گفت: نتایج پرسپولیس در نیم فصل اول و از دست دادن امتیازهای زیاد، تیم را در شرایط روانی بدی قرار داده است که تغییر این رویه زمان زیادی می‌طلبد. وی افزود: هدف اصلی ما موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا ست که تلاش می‌کنیم در این مسابقات نتایج خوبی کسب کنیم. مهدوی کیا در پاسخ به این سوال که هواداران توقع بالایی از این تیم دارند و پرسپولیسی‌ها چگونه جواب ناراحتی آنان را خواهند داد، تصریح کرد: هر تیم بزرگی ممکن است گاهی اوقات دچار نتایج ضعیفی شود که امیدوارم در آینده از بحران فعلی خارج شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها