مکث

9 دی؛ طلیعه بزرگ انقلاب

روز 9 دی، طلیعه بزرگی در تاریخ انقلاب و کشور است. از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون توطئه‌های بسیاری علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی لیبرال‌ها، منافقین و جریان‌های مختلف سیاسی در کشور صورت گرفت که آخرین آن جریان فتنه در بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بود.
کد خبر: ۴۴۹۰۸۴

جریان فتنه، روندی مشکوک و درون‌گرا را دنبال می‌کرد به طوری که شناسایی آن برای همگان امکان‌پذیر نبود اما شناخت این جریان، تجربه‌ای کاملا ویژه و جدید برای مردم کشور بود.

جریان فتنه در اشتباهی که مرتکب شد و آنان را رسوا کرد، اهانت به مقدسات را که بر سر آن هیچ اختلاف نظری وجود ندارد و مردم کشور آن را نمی‌پذیرند، به شکل واضحی در دستور کار خود قرار داد و همین امر باعث شد ماهیت فتنه‌گران و کسانی که در ارتباط با دست‌های خارجی بودند، افشا شود.

افشای این توطئه یک موهبت الهی برای انقلاب بود و به آگاهی‌بخشی مردم منجر شد.

در روز 9 دی ماه همه جریان‌های سیاسی که اعتقاد به نظام و اصل آن را جزو اصول خود می‌دانستند در صحنه حاضر شدند تا عکس‌العمل همگانی خود علیه فتنه بزرگی که انقلاب را تهدید می‌کرد به جهانیان نشان دهند.

از این رو، 9 دی متعلق به تمامی کسانی است که برای ایران اسلامی دل می‌سوزانند و برای کشور زحمت می‌کشند.

بنابراین بر ماست که این روز بزرگ را زنده نگه داریم و تجربه آن را که از صدر اسلام به ما رسیده است مورد توجه قرار دهیم.

این روز به ما نشان داد که ملت ایران یکی از آگاه‌ترین ملت‌های دنیا در شناسایی توطئه‌گران است و با هوشیاری می‌تواند اقدامات دشمن را باکمترین ضربه‌پذیری، دفع کند.

عکس‌العمل ملت در 9 دی باعث شد جریان‌هایی که قصد سربازگیری بعد از انتخابات 88 را داشتند به تاریکخانه فراموشی سپرده شوند.

بیژن نوباوه / نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها