«به رنگ سیب» سریال می‌شود

تصویربرداری سریال تلویزیونی به «رنگ سیب» در 13 قسمت 40 دقیقه‌ای به کارگردانی محمد احتشامی و تهیه‌کنندگی افشین چگنی در شبکه افلاک آغاز شد.
کد خبر: ۴۴۸۸۰۴

چگنی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: این سریال با دستمایه قرار دادن طنز، داستانی اجتماعی را دنبال می‌کند که در آن روابط انسان‌ها و تحول شخصیتی افراد در بستر اتفاقات مختلف زندگی روایت می‌شود. این داستان به نوعی ارزش‌های ناب انسانی را معرفی و صفات ناپسند را طرد می کند.

داستان این سریال درباره طیار، مرد ساده‌ای است که با چرخ دستی‌اش مشغول میوه‌فروشی است. در این میان مبلغ قابل توجهی پول به او می‌رسد و اقوام و دوستان وی که تا دیروز به او توجهی نداشتند، دور او را می‌گیرند، اما کیانوش پسرخاله‌اش بیشتر از دیگران تلاش می‌کند که او را فریب دهد. سادگی طیار و زرنگی کیانوش باعث به وجود آمدن ماجراهای بسیاری می‌شود.

چگنی با اشاره به این‌که این سریال 45 روز پیش‌تولید داشته است اظهار کرد: تصویربرداری این سریال از آذر آغاز شده و تا پایان دی ادامه خواهد داشت.

وی از تدوین و صداگذاری همزمان سریال خبر داد و عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا اوخر بهمن سریال به رنگ سیب، آماده پخش شود.

چگنی با بیان این‌که سعی شده در این سریال از تلفیق بازیگران ملی و بومی استفاده شود گفت: رابعه اسکویی، پرستو صالحی و کاظم افرندنیا در کنار بازیگران بومی لرستان همچون سیدنوری موسوی، رضا عظیمی، فریبا علی‌نژاد و... ایفای نقش می‌کنند.

وی با اشاره به لوکیشن‌های مختلف در این سریال اظهار کرد: سعی شده بخش‌های مختلف استان لرستان در سریال به رنگ سیب به تصویر کشیده شود تا مخاطبان علاوه بر دیدن سریال با نقاط بکر و دیدنی استان لرستان آشنا شوند.

چگنی تولید سریال در مراکز استانی را باعث افزایش توانمندی نیرو های استانی عنوان کرد و افزود: حضور هنرمندان سرشناس کشور در کنار هنرمندان استانی علاوه بر انتقال تجربیات می تواند در ارتقای سطح تولیدات نیز موثر باشد.

در ساخت این سریال نویسنده: فیروز آزادی، مدیر تصویربرداری: حسن بهزادپور، صدابردار: اشکان پورتاجی،‌‌ طراح صحنه و لباس: خزان افوضی ، چهره‌پردازی: ناهید اعلایی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: مهرنوش اسدیان و منشی صحنه: آزاده جهانبخشی​همکاری می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها