در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. سپس جعفری خردشده را همراه با مقداری نمک و فلفل به پیاز و گوشت اضافه کنید. حالا کمی آرد نخودچی داخل مواد بریزید و خوب مالش دهید تا مواد بخوبی مخلوط شود. اگر آرد نخودچی کم بود، مقدار بیشتری آرد به غذا اضافه کنید و مالش دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. حالا در یک قابلمه، رب را با کمی روغن تفت دهید و کمی آب به آن اضافه کنید تا جوش بیاید. در این مرحله باید به اندازه یک گردو از مواد را بردارید و در دست مالش دهید، سپس آن را در قابلمه بیندازید. تمام مواد را به این صورت داخل قابلمه بریزید تا تمام شود. پس از آن در ظرف را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا مواد مغز پخت شود.
سالاد میوه
مواد لازم: کمپوت آناناس: یک عدد، پرتقال متوسط: 2 عدد، گریپفروت: یک عدد، نارنگی: 3 عدد، سیب: 3 عدد، انگور: یک پیمانه، موز: 2 عدد، کیوی متوسط: 2 عدد.
طرز تهیه: پوست پرتقال، نارنگی و گریپفروت را بگیرید، مغز آنها را جدا کنید و در ظرفی بریزید. حالا سیبها را هم با پوست یا بدون پوست ورقهورقه برش دهید و داخل ظرف بریزید. موزها را هم حلقهحلقه کنید و به همراه کیویهای پوستگرفته و خردشده داخل ظرف بریزید. آناناس را هم ریز کنید و درون بقیه مواد سالاد بریزید. حالا انگورهای دانهشده را هم به سالاد اضافه کنید. در مرحله آخر، شربت کمپوت آناناس را روی میوهها بریزید و آرام به هم بزنید. باید بگذارید سالاد حدود 30 دقیقه بماند تا طعم بهتری پیدا کند و بعد آن را میل کنید.
کبابتابهای با سبزیجات
مواد لازم: گوشت چرخکرده کمچربی: 750 گرم، پیاز متوسط: 2 عدد، گوجهفرنگی: 3 عدد، نمک، زردچوبه، فلفل، روغن مخصوص سرخکردن و ادویه: به میزان لازم، سبزیجات (تره، جعفری، گشنیز): به مقدار دلخواه.
طرز تهیه: ابتدا پیازها را بشویید و رنده کنید. حالا گوشت چرخکرده را هم به پیازها اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه غذا را هم به آن بیفزایید. این مواد را کمی مالش دهید. حالا سبزیها را که از قبل شسته و خرد کردهاید، به سایر مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. مقداری روغن داخل ظرف بریزید و بگذارید کمی داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد غذا را بردارید، کف دست پهن کنید و آن را داخل ظرف بگذارید. وقتی همه مواد تمام شد، شعله گاز را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا کبابها به خوبی سرخ شود. وقتی یک طرف آن سرخ شد، کباب را برگردانید و گوجهفرنگیهای حلقهشده را روی آن بگذارید. در ظرف را ببندید تا کباب و گوجه به خوبی سرخ شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: