نکته جالب اینجاست که کپکام اعلام کرده است که به این زودیها منتظر دانته و گریه شیطان نباشید چون تا وقتی که گرافیک و صحنههای مبارزاتی این بازی کامل نشود، اطلاعاتی از آن منتشر نخواهد شد. این طور که به نظر میرسد طرفداران باید تا مدتها به تریلرهایی که بتازگی منتشر شده، دل خوش کنند.
همایش سالانه جوایز بازیهای رایانهای (VGA) برگزار شد که با کلی خبر دسته اول به همراه رونمایی از چند بازی جدید انحصاری و غیرانحصاری همراه بود؛ ولی بدون شک مهمترین و داغترین خبر مربوط به این همایش، رونمایی از ساخت بازی ژنرالهای 2 آن هم توسط استودیو تازه تاسیس شرکت محبوب «بایوور» که استاد مسلم ساخت بازیهای نقشآفرینی است و استفاده از موتور گرافیک Frostbite 2 متعلق به استودیو «دایس» خالق بازیهای «بتلفیلد» است.
داستان این بازی که در آیندهای نزدیک اتفاق میافتد، درباره صلح جهانی چند رهبر بزرگ دنیاست که در این راه باید بر تروریستها غلبه کنند. قرار است این بازی سال 2013 عرضه شود و بدون شک صبر کردن تا آن زمان برای طرفداران این بازی که با نسخه اول آن زندگی کردهاند، از کشتن غول آخر بازی «دارک سولز» در کمتر از یک دقیقه! سختتر است. بقیه اخبار مربوط به این همایش را در شماره آینده بخوانید.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)