انتقاد از گرانی هتل

رئیس جامعه تورگردانان ایران با انتقاد از قیمت بالای هتل‏های ایران گفت: افزایش قیمت هتل باید همپایه و بر اساس میزان خدمات باشد.
کد خبر: ۴۴۶۸۹۸

«ابراهیم پورفرج»، با بیان این مطلب به میراث‏آریا گفت: هتل‏ها باید با دفاتر خدمات مسافرتی در ارتباط مستمر باشند تا هر دو طرف به سود و حقوق خود برسند.

وی توجه به عملکرد سایر کشورها را در این رابطه موثر دانست و بیان کرد: قیمت‏گذاری برای خدمات هتل‏ها در تمام دنیا تابع شرایط است به‌گونه‏ای که گاهی تابع همین شرایط کاهش نیز پیدا می‏کند.

این مدرس دانشگاه با تقدیر از راه‏اندازی باشگاه گردشگران پارس، درباره انعقاد تفاهم‌نامه‏ دوجانبه جامعه تورگردانان ایران با این باشگاه اظهار داشت: بر اساس این تفاهم‌نامه، قیمت اتاق در گروه هتل‏های پارس بر اساس توافق با جامعه تورگردانان ایران و همسو با افزایش خدمات آن‌ها خواهد بود.

وی ایجاد باشگاه گردشگران پارس را موجب افزایش رقابت در صنعت هتلداری کشور دانست و بیان کرد: یکی از مهم‏ترین دلایل انعقاد تفاهم‌نامه با باشگاه گردشگران پارس دریافت خدماتی با قیمت و کیفیتی مطلوب و متناسب با نیاز میهمانان است.

پورفرج عامل انسانی را در صنعت گردشگری از دیگر نکات قابل توجه خواند و گفت: در هر نوع صنعتی یک انسان، هم می‏توان کل مجموعه را به ورشکستگی بکشاند و هم برعکس از ورشکستگی برهاند بر همین اساس هرکدام از عوامل انسانی در حوزه گردشگری همان‏قدر که می‏توانند در پیشرفت کار موثر باشند در شکست مجموعه هم تاثیرگذار هستند.

رئیس جامعه تورگردانان ایران اظهار امیدواری کرد که در آینده مجموعه‏های اقامتی دیگر نیز همانند گروه هتل‏های پارس اقدامات مشابهی برای تامین نظر میهمانان انجام دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها