آگهی استخدام جاسوس

آگهی جذب رصدگر و جاسوس تحت عناوین " استخدام نیروی بررسی رسانه ها " که یکبار در تابستان امسال با عدم استقبال ایرانیان مواجه شده بود این بار توسط کارمندان رسمی بی بی سی فارسی در شبکه های اجتماعی تبلیغ می شود.
کد خبر: ۴۴۶۴۵۶

به گزارش باشگاه خبرنگاران، بی بی سی فارسی در راستای عقب نیفتادن از رقیبش در سفارت مجازی آمریکا، آگهی جذب رصدگر و جاسوس تحت عنوان "استخدام نیروی بررسی رسانه ها " را در شبکه های اجتماعی انتشار داد. این افراد که به صورت مجازی برای این رسانه کار خواهند کرد، در برخی کشورهای نزدیک به ایران مصاحبه می‌شوند.

مجری برنامه کلیک فارسی بی بی سی، با ارائه لینک و توضیحات در جهت تبلیغ این پروژه  با کمال بی شرمی به این موضوع اشاره می کند که کسانی در اولویت استخدامی این پروژه قرار دارند که دسترسی به اطلاعات پنهان داشته و بتوانند جاسوسی کاملی از اطلاعات پنهان انجام دهند.

نتیجه معکوس اشغالگری

یک روزنامه صهیونیستی هدف جنگ آمریکا در عراق را جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه خواند و تاکید کرد که این هدف هرگز محقق نشد و نتیجه عکس داد.

 روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مقاله‌ای با اشاره به اشغال عراق از سوی نظامیان آمریکایی نوشت : با شادی‌های مردمی و پایین کشیدن پرچم آمریکا و سوزاندن آن در شهر فلوجه، نیروهای آمریکایی به کشور خود بازگشتند و به فصلی مصیبت‌بار از تاریخ آمریکا و عراق پایان دادند.

 9 سال بعد از اینکه جرج بوش رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیروهای نظامی این کشور را به بهانه انهدام سلاح‌های کشتار جمعی عراق راهی این کشور کرد، این مرحله با بیش از 100 هزار کشته عراقی  و 4 هزار و 500 کشته از میان نظامیان آمریکا و هزینه‌های تریلیون دلاری با تابوت به خانه‌های خود بازگشتند تا هزینه‌های جانی، مالی و انسانی این جنگ را محاسبه کنند.

در مقاله این  روزنامه آمده است: عراق الآن مهمترین هم‌پیمان سیاسی و اقتصادی ایران در منطقه است و همچنان در اتحادیه عرب کشوری مشکوک به‌شمار می‌رود، درگیری‌های داخلی در این کشور نیز نمی‌تواند افق ائتلاف این کشور با آمریکا را تضمین کند.

اختلاف عمیق بین اصلاح‌طلبان

برخی تحلیل گران عدم حضور سید محمد خاتمی در مراسم یادبود درگذشت حجت‌الاسلام هاشمیان امام جمعه فقید رفسنجان را بیانگر اختلاف عمیق میان جریان موسوم به اصلاح طلبی یاد می‌کنند.

به گزارش مشرق جدای از اینکه عدم حضور خاتمی در مراسمی که برگزار کننده آن اکبر هاشمی رفسنجانی بود به خودی خود نشان دهنده عمق اختلاف خاتمی با دیگر اصلاح طلبان است ولی اظهار نظر های برخی چهره های شاخص اصلاح طلب مانند خوئینی ها، موسوی لاری، جهانگیری و ... در حاشیه این مراسم در پاسخ به سوال خبرنگاران که می خواستند موضع آنها در قبال شرکت در انتخابات را بدانند عمق اختلاف خاتمی با دیگر اصلاح طلبان را به نمایش می گذارد.

برخی چهره های اصلاح طلب در حاشیه این مراسم در پاسخ به این سوال خبرنگاران که " چرا خاتمی در این مجلس شرکت نکرده است؟" سکوت کرده اند، ولی در گفت‌وگوهای درگوشی به خبرنگاران این مساله را عنوان کرده اند که برخی اصلاح طلبان سعی داشتند خاتمی را راضی کنند در این مراسم شرکت کند، که وی قبول نکرده است.

دوگانگی در سخنان سران این جریان این روزها به خوبی قابل مشاهده است و مساله ای که پس از فتنه 88 گریبان این طیف را گرفت تا جایی که باعث شد چهره های شاخص این جریان نتوانند طیف تند رو و فتنه گر را از جریان منطقی اصلاحات جداسازی کنند که همین مساله باعث سردرگمی و اختلاف میان آنها شده است.

 تدارک فتنه در آستانه انتخابات

سخنگوی جبهه متحد اصولگرایی با اشاره به تحرکات شخصیت های وابسته به فتنه 88 برای انتخابات مجلس و ارتباط آنان با کشورهای غربی، گفت: فتنه گران با حمایت کشورهای غربی برای انتخابات مجلس نهم تدارک دیده اند.

علی اکبر ولایتی سخنگوی جبهه متحد اصولگرایی در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران، در خصوص فعالیت های برخی از شخصیت‌های وابسته به فتنه 88، با کشورهای غربی در راستای ورود به انتخابات مجلس نهم گفت: صلاحیت کسانی که قصد ورود به انتخابات مجلس نهم را دارند به عهده شورای نگهبان است، لذا این شورا مسئول است سوابق افراد را به صورت دقیق بررسی کند.

وی افزود: از نظر اصولگرایان افرادی می توانند فعالیتهای انتخاباتی داشته باشند و در جهت ورود به انتخابات تلاش کنند که اسلام، جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی، اصل ولایت فقیه و حاکمیت را قبول داشته و سابقه وابستگی و دلبستگی به بیگانگان را به هیچ وجه در پرونده سیاسی خود نداشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها