در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سید حسن نصرالله در سخنان خود در مراسم عزاداری شب سوم محرم در مجمع سیدالشهدا (ع) واقع در ضاحیه جنوبی شهر بیروت با اشاره به قیام حضرت امام حسین (ع) و رشادت های ایشان به منظور احیای دین، گفت: ما چه زن و چه مرد، کوچک و بزرگ که در جنگ 33 روزه مقاومت و ایستادگی کردیم به هیچ شکلی از جنگ با دشمنان و سلاحشان ترسی به دل راه نمی دهیم.
وی افزود: تا آن زمانی که در رگ های ما خون حسین بن علی (ع) و اراده و عزم آن حضرت جاری باشد، ما حسینی و زینبی باقی خواهیم ماند.
دبیرکل حزب الله لبنان گفت : به مولایمان امام حسین (ع) در این شب و همچنین در شب عاشورا خواهیم گفت که در این شرایط سخت و در رویارویی با تمامی مشکلات، خطرها، ناسزاها و توطئه دشمنان علیه خود و در حالی که یار و یاور زیادی نداریم، تو را و دین و اهدافت را کنار نخواهیم گذاشت؛ حتی اگر زنان و کودکان مان به اسیری بروند.
وی با بیان اینکه جهاد و مقاومت در لبنان، سرزمین مان را به ما بازگرداند، گفت: اگر دست از جهاد کشیده بودیم، اسراییل تمامی اراضی ما را مصادره و ما را از خانه هایمان رانده بود و جهان عرب مانند مرده تنها نظاره گر می ماند.
دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: عقب ماندگی در جهان عرب در بدترین وضعیت خود است و سرمایه هایمان به دلیل همین عقب ماندگی و دوری از فرهنگ جهاد به هدر می رود؛ دوری از حق و عمل نکردن به واجبات باعث این هدر رفتگی ها است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: