دیکتاتور یمن کنار فت

پس از ماه‌ها کش و قوس علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهور یمن حاضر شد پست ریاست‌جمهوری این کشور را واگذار کند. به گزارش ایسنا، در نشستی که روز گذشته در کاخ پادشاهی عربستان و با حضور ملک عبدالله بن عبدالعزیز، مسوولان بلندپایه این کشور، عبداللطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس، وزیران خارجه کشورهای عضو این شورا، جمال بن عمر، فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن و تعدادی از سفرای کشورهای خارجی در این کشور برگزار شد، طرح شورای همکاری برای کناره‌گیری صالح از قدرت توسط وی و مخالفانش به امضا رسید.
کد خبر: ۴۴۲۴۰۳

قبل از امضای طرح مذکور ملک عبدالله، عربستان را بهترین یاور یمن دانست و این روز را روزی تاریخی برای یمنی‌ها معرفی کرد. عبداللطیف الزیانی، دبیر کل شورای همکاری خلیج‌فارس نیز ضمن تمجید از نقش عربستان درباره یمن امضای طرح را لحظه‌ای تاریخی دانست.

براساس طرح شورای همکاری خلیج‌فارس، عبدالله صالح باید از قدرت کناره گیری کند و اداره امور کشور را به عبد ربه منصور هادی، معاون خود واگذار نماید. از سوی دیگر، بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل نیز اظهار داشت که صالح در تماس تلفنی با وی اعلام کرده پس از امضای این طرح، برای ادامه درمان راهی نیویورک خواهد شد.

مشروح این خبر را در صفحه 6 بخوانید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها