در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سب بلاتر رییس فیفا که اخیرا دوباره به دلیل اظهاراتی در مورد نژادپرستی در فوتبال به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود، کانون رسوایی دیگری قرار گرفته است.
شرکت برادران مکزیکی "جیم و انریکه بایروم" از سال 1986 تا کنون در رابطه با فروش بلیت مسابقات با فیفا همکاری می کنند.
این بلیت ها شامل 12 هزار بلیت برای بازی افتتاحیه، 12 هزار بلیت برای دو بازی برزیل در مرحله گروهی و 110500 بلیت نیز برای دیگر مسابقات تیم های مطرح می شود. شرکت بایرامز در صورتی که برزیل به مرحله حذفی صعود کند، 20 هزار بلیت برای هر یک از دو بازی این تیم را هم خواهد داشت. فیفا به این شرکت 33 هزار بلیت هم برای دیگر بازی های این مرحله داده است.
شرکت بایرومز همچنین اگر برزیل به یک چهارم نهایی برود، 20 هزار بلیت برای دو بازی این تیم و 16 هزار بلیت برای دیگر بازی های یک چهارم نهایی خواهد داشت. 24 هزار بلیت نیز برای دو بازی در نیمه نهایی به این شرکت داده شده است. آنها برای بازی فینال در ریودوژانیرو نیز حداقل 12 هزار بلیت دارند.
شرکت بایرومز که در جام جهانی آفریقای جنوبی 380 هزار بلیت در اختیار داشت، به دلیل قیمت بالای خدماتی که ارایه می داد، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و منجر شد بسیاری از بلیت ها فروخته نشوند.
آنها با 70 هزار بلیت بیشتری که برای جام جهانی برزیل دارند، امیدوارند بخشی از 50 میلیون یورو خسارت خود در جام جهانی 2010 را جبران کنند.
افشای این رسوایی قطعا فشار بیشتری را بر بلاتر برای استعفا وارد خواهد کرد که مدعی شده بود، هیچ نژادپرستی در فوتبال وجود ندارد و حرف هایی هم که زده می شود باید با دست دادن بازیکنان در پایان مسابقات به دست فراموشی سپرده شود.
بلاتر بعد از اینکه با انتقادهای شدیدی روبرو شد، عذرخواهی کرد اما تأکید کرده است، کناره گیری نخواهد کرد.(ایرنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: