اختصاصی جام‌جم آنلاین از روایت پلیس

شگردهای جدید کلاهبرداری

معاون اجتماعی پلیس آگاهی کشور گفت: کلاهبرداران با اجاره منازل مسکونی و تهیه اسناد جعلی برای آنها این املاک را به فروش می رسانند که مردم در هنگام خرید ملک باید هوشیار باشند.
کد خبر: ۴۴۰۵۹۷

سرهنگ عبدالله قاسمی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار جام جم آنلاین نسبت به شگرد جدید کلاهبرداران در خرید و فروش املاک با اجاره کردن آنها هشدار داد.

 و ی گفت: اخیرا کلاهبردارانی دستگیر شده اند که در شگردهای خود روش های جدیدی را در فروش املاک با اسناد جعلی به کار برده اند.

قاسمی افزود: کلاهبرداران با اجاره املاک و منازل مسکونی از کم و کیف این املاک سردرآورده و سپس در فرصت مناسب با تهیه اسناد جعلی آنها را به زیر قیمت روز به فروش می رساندند.

معاون اجتماعی پلیس آگاهی کشور از مردم خواست هنگام خرید و فروش ملک تا قبل از اثبات و صحت  و سقم اسناد آن از پرداخت هر گونه وجه خودداری کنند.

سرهنگ قاسمی همچنین از عزم جدی پلیس در برخورد با کلاهبرداران که تحت عنوان شرکت های هرمی فعالیت می کنند، خبر داد و گفت: پلیس آگاهی همچون گذشته با گردانندگان و موسسان این شرکت های کلاهبرداری به طور جدی برخورد می کند.

وی اظهار داشت: پلیس آگاهی در این زمینه تعاملی خوبی با قوه قضاییه دارد و پرونده های این کلاهبرداران در اسرع وقت و بدون نوبت در محاکم رسیدگی می شود که باید از مسئولان قضایی تشکر کرد.

معاون اجتماعی پلیس آگاهی کشور با اظهار تاسف از مراجعه مردم به این شرکت ها، گفت: متاسفانه برغم هشدارهای متعدد پلیس، برخی افراد همچنان فریب این کلاهبرداران را خورده و در دام آنها می افتند.

سرهنگ قاسمی با اشاره به شیوه و شگردهای جدید این کلاهبرداران افزود: این افراد تحت عنوان کاریابی و سرمایه گذاری پول مردم را جمع کرده و از آنان کلاهبرداری می کنند.

وی با اشاره به آسیب ها و ضررهای جدی این شرکت ها برای مردم و خانواده های آنها تصریح کرد:‌ بسیاری از خانواده ها به دلیل این کلاهبرداری ها از هم پاشیده شده و کار زوج ها به طلاق کشیده شده است.

معاون اجتماعی پلیس آگاهی کشور همچنین از همکاری های خوب مردم در معرفی و دستگیری  عوامل این شرکت ها تشکر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها