پرکارهای پرفروش

حامد بهداد و رضا کیانیان 2 بازیگری‌ هستند که همزمان در فیلم‌های اکران سینماها با 2 فیلم حاضرند. البته سهم حامد بهداد را در تولیدات امسال سینمای ایران نباید نادیده گرفت، چرا که او سال بسیار پرکاری را پشت سر گذاشته است و به غیر از 2 فیلمی که از او در حال حاضر اکران شده‌اند در برخی از فیلم‌هایی که اکرانشان تمام شده نیز حضوری پررنگ داشت.
کد خبر: ۴۴۰۲۳۲

او همچنین در سریال «سقوط آزاد» نقش اصلی را ایفا کرد تا در دومین تجربه تلویزیونی‌اش پس از «یک مشت پر عقاب» لقب پرکارترین برای او لقب شایسته‌ای باشد. هرچند نوع بازی او در این سریال به مذاق بسیاری خوش نیامد اما او نشان داده است که اغلب در انتخاب‌هایش برای پذیرش نقش‌ها دقت و حساسیت خاصی دارد. او فیلم‌های جرم ساخته مسعود کیمیایی و زندگی با چشمان بسته ساخته رسول صدرعاملی را هم در اکران داشت و تازه‌ترین فیلمش که اتفاقا حاشیه‌های بسیار فراوانی به‌واسطه حضور بهداد داشت از هفته گذشته به جدول اکران سینماهای ایران اضافه شده‌است. پرتقال خونی سیروس الوند با حضور بهداد و فریبرز عرب‌نیا موجب اختلافاتی شده بود، آنقدر که عرب‌نیا در برنامه زنده تلویزیونی هفت به صورت تلویحی حامد بهداد را مورد انتقاد قرار داد که با پاسخ تند این بازیگر جوان روبه‌رو شد.

«راه آبی ابریشم» و «یه حبه قند» نیز 2 فیلم در حال اکران با بازی رضا‌کیانیان است که در آنها در قالب 2 شخصیت متفاوت ظاهر شده است.

این بازیگر در «راه آبی ابریشم» محمد بزرگ‌نیا در قالب شخصیتی منفی، نقش ناخدا ادریس را دارد که در کنار ناخدا سلیمان تصمیم می‌گیرند برای اولین بار مال‌التجاره خود را از میان دریا عبور داده و به چین ببرند که اتفاقات فیلم را رقم می‌زنند.

کیانیان در «یه حبه قند» رضا میرکریمی که شخصیت محوری در آن وجود ندارد نقش داماد بزرگ خانواده را بازی می‌کند که لهجه مشهدی‌اش، این نقش را از دیگر کارهایش متمایز کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها