اصفهان با زاینده‌رود جان می‌گیرد

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: بر اساس برنامه ابلاغی، خروجی سد زاینده‌رود برای شروع کشت پاییزه در روز 15 آبان ماه جاری است و پیش‌بینی می‌شود در حدود 48 ساعت بعد آب به شهر اصفهان برسد.
کد خبر: ۴۳۸۷۹۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای اصفهان، محمد علی طرفه افزود: با توجه به خشکسالی‌های شدید در 4 سال گذشته و کاهش 40 تا 50 درصدی میزان بارندگی‌ها و به تبع آن کاهش حجم سد زاینده‌رود برنامه توزیع آب در سال آبی 90-89 با وجود فشارهای بسیار زیاد مدیریت و بر این اساس اهداف اصلی از جمله تأمین آب شرب مطمئن محقق شد.

وی اظهار  کرد: با توجه به اقدامات انجام شده و صرفه‌جویی‌های صورت گرفته آب بخش صنعت نیز با تمهیداتی تأمین شد و باغات غرب اصفهان نیز به صورت ونش‌بندی (هر ماه یک هفته) آبدهی شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان افزود: بر اساس برنامه ابلاغی وزارت نیرو و مصوبه ستاد مدیریت خشکسالی و هماهنگی انجام گرفته با مسوولان استان و نمایندگان کشاورزان شرق اصفهان، خروجی سد زاینده‌رود برای شروع کشت پاییزه در روز 15 آبان ماه به نحوی افزایش می‌یابد که آب رودخانه زاینده‌رود جاری شود و پیش‌بینی می‌شود در حدود 48 ساعت بعد آب به شهر اصفهان برسد.

وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم برنامه ابلاغی و اجرایی توزیع آب در سال گذشته حفظ و ذخیره آب سد زاینده‌رود بود تا از این طریق بتوان برای کشت پاییزه، حقابه حقابه‌داران شرق اصفهان را نیز به آنان تخصیص داد.

طرفه شرط حفظ حیات زاینده‌رود و جلوگیری از خشک شدن مجدد رودخانه را نزولات آسمانی و بارش‌های پاییزی عنوان کرد و گفت: حجم سد زاینده‌رود در زمان باز شدن آب حدود 375 میلیون متر مکعب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها