حق با شماست

نه نفت داریم نه گاز!

یک شهروند از اهر: ‌متاسفانه شهرک شیخ شهاب‌الدین اهر با 3500 خانوار، فاقد یک مدرسه راهنمایی، مسجد و پاسگاه می‌باشد. لطفا مسوولان شهری به این مشکلات رسیدگی کنند.
کد خبر: ۴۳۸۳۱۶

عبدزاده از قم: ‌چرا باید با توجه به مصوبه مجلس، جانبازان شاغل در مراکز مختلف هزینه‌های درمان خود را به‌طور کامل از محل کار خود دریافت کنند؟

یک شهروند از مراوه‌تپه: ‌با توجه به سردی هوا شرکت گاز منطقه هنوز بیش از نیمی از منازل ساکنان را گازکشی نکرده است و نفت نیز توزیع نمی‌شود. تکلیف اهالی روستا چیست؟

پورعباس از آذربایجان: ‌خوب است اداره گاز با توجه به این‌که در پاییز هستیم و همه جا سرد شده است پول گاز را زمستانه حساب نکند.

حاج‌احمدی از یزد: ‌هزینه درمان در بیمارستان‌های خصوصی آن هم با بیمه خیلی بالاست. چرا هیچ نظارتی بر عملکرد این بیمارستان‌ها وجود ندارد؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها