محور تروریسم دولتی

دولتمردان آمریکا بر این ادعایند که ناجی بشریت در مبارزه با تروریسم و برقرار کننده امنیت بین الملل می‌باشند.
کد خبر: ۴۳۷۲۴۰

آنها با این ادعا به جنگ طلبی در جهان اقدام می‌کنند و حتی با متهم ساختن سایر کشورها به تروریسم به تحریم و اعمال فشار علیه آنها می‌پردازند. این ادعا در حالی از سوی آنها مطرح شده که بررسی کارنامه آمریکا حقایق دیگری را آشکار می‌سازد و آن تروریسم دولتی حاکم بر آمریکا است. نمود این امر را در رفتارهای این کشور در قبال جمهوری اسلامی ایران می‌توان دید.

دولتمردان آمریکا در کاخ سفید و کنگره رسماً از گروه‌های تروریستی همچون منافقین، پژاک، جند الشیطان که دستشان به خون هزاران ایرانی بی‌گناه آلوده است حمایت می‌کنند. این تروریسم دولتی را در اعترافات ریگی سرکرده گروه تروریستی جندالله و سران منافقین و پژاک به وضوح می‌توان دید.

نمود عینی این تروریسم دولتی مخالفت با جمع آوری اردوگاه اشرف ( اردوگاه گروه تروریستی منافقین در عراق) است که به رغم مخالفت‌های جهانی صورت می‌گیرد.

اقدام دستگاه‌های اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا در ترور و به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای ایران نمود دیگری از این تروریسم هسته‌ای است که بارها برای متوقف ساختن فعالیت‌های هسته‌ای ایران صورت گرفته است.

محور دیگر تروریسم دولتی را در اجرای تحریم‌ها علیه خطوط هوایی و عدم فروش قطعات هواپیما به جمهوری اسلامی ایران می توان مشاهده کرد. آمریکایی‌ها در کنار متحدان اروپایی خود هر گونه فروش قطعات حتی به هواپیماهای مسافربری را ممنوع کرده‌اند تا به اصطلاح جمهوری اسلامی را به پذیرش خواسته‌های خود وادار سازند. این تحریم‌ها در حالی اعمال می‌شود که فرسودگی و نبود قطعات هواپیما عملا بازی کردن با جان هزاران مسافران است.بر این اقدام آمریکا جز نام تروریسم دولتی نام دیگری نمی‌توان نهاد.

در جدیدترین اقدام تروریسم دولتی برخی سیاستمداران و نظامیان ارشد آمریکایی در کنگره صراحتاً خواستار ترور مقامات نظامی و سیاسی ایران شده‌اند. مواضعی که در عرف بین الملل از آن با نام تروریسم دولتی نام برده شده و برای محکوم سازی آن از طریق مجامع بین المللی و حتی سازمان ملل قابل پیگیری می باشد.

آنچه ذکر شد تنها گوشه‌ای از اقداماتی است که دولتمردان آمریکا در قالب تروریسم دولتی علیه جمهوری اسلامی ایران صورت داده و همچنان بر اجرای‌ آنها تاکید دارند. این امور بیانگر ماهیت تروریستی دولتمردان آمریکا است که واهی بودن ادعاهای بشر دوستانه و به اصطلاح مردمی این کشور را بیش از پیش آشکار می سازد.

قاسم غفوری-جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها