گرمای تلویزیون در فصل سرما

کلاه پهلوی؛ زمستان می‌آید

سازندگان سریال کلاه پهلوی و مسوولان شبکه یک با توضیح این که تولید این سریال با درجه الف ویژه ادامه دارد، تاکید می‌کنند که ساخت چنین مجموعه تلویزیونی عظیمی به صورت زنجیروار انجام شده و اگر تصویربرداری به خاطر تغییر بازیگران یا آماده‌سازی لوکیشن‌ها در مواقعی توقف داشته است، اما مراحل فنی آن هیچگاه متوقف نبوده و همچنان ادامه دارد.مهدی فرجی، مدیر شبکه یک سیما درباره تولید مجموعه تلویزیونی کلاه پهلوی گفت: تصویربرداری پروژه در کشور فرانسه به طور قطع تا پایان فصل پاییز به اتمام می‌رسد و به طور همزمان مراحل فنی کار توسط عوامل گروه سازنده در جریان است.
کد خبر: ۴۳۶۶۷۱

محمدرضا تخت‌کشیان، تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی هم می‌گوید: فریدون شهبازیان مشغول ساخت موسیقی این سریال است و همچنین بهمن حیدری صداگذاری کار را انجام می‌دهد. همچنین با پیشرفت بیش از 90 درصد از تصویربرداری کلاه پهلوی، گروه بزودی راهی فرانسه می‌شود تا پس از 10 جلسه تصویربرداری در شهر پاریس و بازیگری نگین محسنی و امیرعلی دانایی به همراه هنرپیشگان فرانسوی، بخش‌های پایانی شامل زندان و خیابان لاله‌زار در شهرک سینمایی غزالی تصویربرداری شود.

ضیاءالدین دری، کارگردان کلاه پهلوی نیز به این نکته مهر تایید می‌زند و اضافه می‌کند: با آماده شدن ویزای عوامل گروه، بزودی عازم پاریس می‌شویم و این اتفاق حداکثر تا پایان ماه جاری رخ می‌دهد. همچنین بخش‌های مربوط به بازیگران انگلیسی و فرانسوی در واحد دوبلاژ سازمان صداوسیما دوبله شده و آماده تدوین نهایی و ساخت موسیقی است.

تهیه‌کننده این مجموعه تلویزیونی افزود: تولید سریال از سال 1383 کلید خورد و امیدواریم تا زمستان سال‌جاری حدود نیمی از سریال آماده تحویل به شبکه شود. هم‌اکنون نیز مجتبی وحیدی، برنامه‌ریز سریال مشغول آماده‌سازی و چینش برنامه برای بخش‌های حضور در پاریس و پس از آن تصویربرداری در شهرک سینمایی غزالی است تا وقفه و خللی در سرعت و زمان انجام کار پیش نیاید.

کارگردان کلاه پهلوی نیز می‌گوید: طبق قراری که با شبکه داریم حدود 30 قسمت از سریال تا اواخر زمستان به گروه تحویل داده می‌شود و حدود شش یا هفت درصد بخش باقی‌مانده که مربوط به روتوش نیمه دوم سریال و حضور بازیگران خارجی در ایران است، در چند ماه آینده تصویربرداری خواهد شد.

برنامه‌ریز مجموعه تلویزیونی کلاه پهلوی درباره جدول کاری تولید سریال برای ایام پیش رو می‌گوید: هم‌اکنون تصویربرداری پروژه متوقف است و گروه طراحی و اجرای صحنه، مشغول ساخت دکورهای مربوط به خیابان لاله‌زار و زندان در شهرک سینمایی غزالی هستند.

پس از برگشت گروه تصویربرداری از فرانسه به ایران، به مدت سه ماه در این دکورها تصویربرداری انجام خواهد شد تا کار تولید به اتمام برسد و هر چه می‌ماند مربوط به تدوین، ساخت موسیقی و صداگذاری نهایی سریال است.

مجتبی وحیدی می‌افزاید: بیش از 60 درصد تدوین اولیه مجموعه نیز به پایان رسیده است و مدتی است که فریدون شهبازیان نت‌های قسمت‌های ابتدایی سریال را نوشته است.

ضیاءالدین دری درباره تولید بخش‌های باقیمانده سریال گفت: از قسمت 45 سریال به بعد که مربوط به تاریخ پس از شهریور 1320 است، بازیگران خارجی به ایران می‌آیند و تصاویر مربوط به بازی آنان را در تهران می‌گیریم که هیچ خللی در سرعت انجام کار و تعهد ما به شبکه برای تحویل سریال ایجاد نمی‌کند. همچنین روتوش کلی سریال همزمان با تولید در جریان است ولی نیازی به برداشت دوباره صحنه‌های سریال نیست.

وی درباره طولانی شدن زمان ساخت سریال و ادامه آن از سال 1383 تاکنون خاطرنشان می‌کند: تعهد اولیه و طرح ساخت سریال بر مبنای 1500 دقیقه و 30 قسمت بوده است و با تبدیل این زمان به 50 قسمت 50 دقیقه‌ای، ادامه روند تولید صرف هزینه، زمان و انرژی بیشتری را می‌طلبید که با همکاری سازندگان و شبکه یک سیما، تولید سریال متوقف نشد.

کلاه پهلوی داستان جوانی به نام «فرخ» است که پس از ادامه تحصیل در فرانسه به ایران می‌آید و در شهری کوچک فرماندار می‌شود. در همین زمان فرمان کشف حجاب از سوی رضاخان صادر شده و او موظف به اجرای این فرمان است اما...

بازیگرانی چون امین حیایی(کریم)، داریوش فرهنگ(صمصام)، داوود رشیدی (موسیو آلفونس)، محمدرضا شریفی‌نیا(میرزا رضا)، سیروس گرجستانی(یاور نیکوکار)، رضا فیاضی(حکمت)، فخرالدین صدیق شریف(احسان)، داریوش کاردان (جوانشیر)، فرهاد آئیش(سرپاس مختاری)، سیدحسام نواب صفوی(سیروس)، بیوک میرزایی (ماشاءالله خان)، عباس امیری (آقا ذبیح‌الله)، کاظم افرندنیا (افراسیابی)، نادر سلیمانی (رضا شوفر)، اسماعیل سلطانیان (مامور گمرک)، سپند امیرسلیمانی (بهرام)، کیانوش گرامی (اسی)، فرامرز روشنایی (شهباز)، مریلا زارعی (فروغ)، گوهر خیراندیش (مهرآفرین)، شقایق فراهانی (مه‌لقا)، سارا خویینی‌ها (عالیه)، شهره لرستانی (شایسته)و نیلوفر خوش‌خلق (فاطمه) در این سریال هنرنمایی کرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها