اخبار کوتاه از تلویزیون

تصویربرداری فیلم تلویزیونی"اند خلاف" به کارگردانی مجتبی چراغعلی در تهران ادامه دارد.
کد خبر: ۴۳۶۱۶۲

تصویربرداری این فیلم تلویزیونی به کارگردانی مجتبی چراغعلی یک هفته قبل آغاز شده است. در حال حاضر گروه در لوکیشن داخلی کامرانیه مشغول کار هستند. همچنین تدوین همزمان این تله فیلم را نیما حسن‌دوست انجام می‌دهد.

داستان "اند خلاف" درباره پنج خلافکار است که باندی را تشکیل می‌دهند تا یک شجره‌نامه مومیایی را جعل کرده و به فروش برسانند.

در این فیلم بازیگرانی چون حمید لولایی، مهران رجبی، حدیث فولادوند، رضا داوودنژاد، بیژن بنفشه خواه، مهدی فقیه، حسین محب اهری، رضا آحادی، ساقی زینتی، محمد رضا رهبری، ونوشه عظیمی، مهرآسا صمدی به ایفای نقش می‌پردازند.

سایر عوامل این تله فیلم عبارتند از :

تهیه‌کنندگان:هادی توحیدی وعلی نجفی امامی، مدیر تصویربرداری: حمید احمدی، طراح گریم: دانیال حقیقت، طراح صحنه و لباس: امیر رضایی، صدابردار: محمد قومی، مدیر تولید: صابر میرزایی، مدیر تدارکات: اسماعیل کلبی آبادی.

مدیر برنامه‌ریزی: میثم بیدقی، دستیار اول کارگردان: حسین رسولیان، منشی صحنه: ژولیت نیکوغاسیان، عکاس: فریال اوجی، روابط عمومی: محمد لواسانی، مشاور و ناظر کیفی پروژه: رضا ایران منش. مجری طرح: موسسه فرهنگی سیماپردازان ستایش(حسین متقیان).

چراغعلی پیش از این تله‌ فیلم‌های"یک آسمان سقف اتاق منه"، "داماد مصلحتی"، "ول‌کن دستمو" و "چشماتو ببند" را کارگردانی کرده است.

پخش 16 بخش خبری از استودیوی جدید شبکه خبر

با راه‌اندازی استودیو جدید شبکه بین‌المللی خبر 16 بخش خبری نیمه مشروح و کوتاه شبکه خبر از این استودیو برای بینندگان داخل و خارج از کشور پخش می‌شود.

استودیو جدید شبکه خبر که در تحریریه پخش خبر واقع شده است، با بهره گرفتن از دکور و نورپردازی حرفه‌ای ضمن پخش اخبار، گوشه‌ای از تلاش همکاران تحریریه‌های مختلف را به تصویر می‌کشد. بهره گیری از تحریریه در پس زمینه گوینده حس زنده بودن خبر را بیش از پیش به بیننده منتقل می‌کند.
 
همچنین در این استودیو برای صبح ، عصر و شب نور پس زمینه متغیر در نظر گرفته شده است. در استودیو جدید شبکه در16زمان و بخش خبر نیمه مشروح 15 دقیقه‌ای و کوتاه پنج دقیقه‌ای پخش می‌شود.
 
پنج بخش خبری مشروح، 10 بخش خبری ورزشی، سه بخش خبری بازار و تجارت، دو بخش خبری انگلیسی و بخش‌های زنده هواشناسی، گفتگوی روز، دو نیم ساعت و صبح با خبر نیز از دیگر استودیوهای شبکه خبر پخش می‌شود.

انیمشین "پاگرد" هر شب روی آنتن می‌رود

مجموعه انیمیشن "پاگرد" نخستین اثر پویانمایی با مخاطب خانواده از تولیدات مرکز پویانمایی صبا است که در 150 قسمت 10دقیقه‌ای هر شب از شبکه دوم سیما روی آنتن می‌رود.

در نشست خبری که با حضور پیمان عباسی مدیر پروژه و اوستا فروردین کارگردان "پاگرد" در یکی از استودیوهای تولید این انیمیشن برگزار شده بود، فروردین درباره این انیمیشن گفت: این اثر با ساختار سه بعدی ساخته شده است و داستان آن درباره کلاغی است که به دنبال پدر خود به شهر خویش باز می‌گردد ولی به جای خانه پدری با آپارتمانی روبرو می‌شود که بساز بفروشی تمامی واحدهای آن را اجاره داده یا فروخته است.
 
وی افزود: در این ساختمان افراد مختلفی با سطح فکر و فرهنگ‌های مختلف زندگی می‌کنند و کلاغ به عنوان راوی داستان به تمامی طبقات سرک کشیده و هر بار داستان‌ها از نگاه او بیان می‌شود.
 
فروردین یادآور شد: "پاگرد" به دلیل تولید ماهانه 200 دقیقه و به کارگیری حدود 100 نفر در تولید آن از جمله آثار پویانمایی است که بیشترین تولید و به کارگیری نیروی انسانی را به خود اختصاص داده است.

در این مجموعه سعی شده با به تصویر کشیدن زندگی روزمره افراد، مصرف صحیح آب و برق با زبان ساده و عامیانه به تمامی اقشار جامعه مورد نظر آموزش داده شود و از آنجا که مخاطب این مجموعه همه گروه‌های سنی هستند، هر شب روی آنتن می‌رود.
 
عباسی مدیر پروژه نیز در پاسخ به این سئوال که طرح اولی این پروژه چه زمانی به ذهن شما خطور کرد، گفت: از ابتدای سال 1390 با سه تیم مستقل شروع به جمع کردن اطلاعات در باره این موضوع کردیم. از دی ماه پیش تولید انیمیشن پاگرد با طراحی شخصیت‌ها و فضاها شروع شد و هم اکنون به جایی رسیدیم که سه روزه یک قسمت 10 دقیقه این انیمیشن به خروجی نهایی می‌رسد.
 
عوامل ساخت این پروژه عبارتند از:

سرپرست نویسندگان: سید نیما حسن نیا، مدیر پروژه: پیمان عباسی، کارگردان: اوستا فروردین، استوری برد: ملیکا عادل، آلفرد آقوبیانس، مدیر طراح: مرتضی محمد، طراحی کارکتر: سام صدر، ندا عقیقیان، طراحی فضا: آزاده آقایی، نسیم محمدی، مدیر تولید: سعید دلیریان، مشاور هنری: امیرشهاب رضویان، سرپرست فنی: امیر میرشانی، سرپرست بخش مدلسازی: محسن چگینی، مدیر بخش انیمیت: سجاد نصیری.
 
مدیر بخش موشن کپچر: مجید شکاری، محمد عطایی، مدیر بخش رندر: محمد علوی، ‌رندر: سارا قمرودی، تکسچر: مهدیه مونسان، سمیه کاظمی، UV: سحر تاجیک، علی حسین زاده، تدوین: حسین اسکندی، سامان ارشدی، کمال امیری، مجید دارابی، جلوه‌های ویژه وکامپوزیت: حمید سعیدی، فرزاد قدرتی، نورپردازی: امید جعفری، لی اوت: سروش سیدین، صدا و موزیک: میثم کزازی،‌ مدیر دوبلاژ: محمدرضا علیمردانی، مدیر برنامه ریزی: مریم رضایی.
 
هماهنگی و روابط عمومی: مهرناز حسین زاده، ناظر کیفی: سیده آتنا مسلمی، مسئول مالی: طیبه السادات هاشمی، مسئول IT: محمدرضا کاظمی، پویا عنصری،‌ حمل و نقل: میثم مولاپناه، خدمات: محمدرضا قربانی.

"موش و گربه" از شبکه سحر پخش می‌شود

تله فیلم "موش و گربه" به کارگردانی حسن لفافیان برای مخاطبان سیمای آذری شبکه سحر پخش می‌شود.

"موش و گربه" به کارگردانی حسن لفافیان، داستان زیاده خواهی کسری با بازی امیر محمد زند و ماجرای گروگان گیری و بحران پس از آن است. نسرین با بازی مرجان شکوفگی، مادرشوهرش سیمین با بازی آزیتا حاجیان را گروگان می‌گیرد تا او را مجبور کند با پرداخت پول، همسرش کسری را که او به گروگان گرفته است، نجات دهد.

بازی موش و گربه بالا می‌گیرد اما برخلاف انتظار رابطه سیمین و عروس او بهبود یافته و متوجه می‌شوند مشکل اصلی در زندگی هر دو آن‌ها تنبلی، زیاده خواهی و آرزوی یک شبه پولدار شدن کسری است.

علاوه بر شکوفگی، زند و حاجیان، در "موش و گربه" به تهیه‌کنندگی احمد پایداری، انوشیروان ارجمند، فارمسیک فاریا، نجات علیمرادی و سعید حران اف نیز بازی کردند.

مدیریت دوبلاژ این تله فیلم به زبان آذری را سعید بحرالعلومی به عهده داشته و متون آن را غلامرضا صفوی به آذری برگردانده است.

در دوبله " موش و گربه"، ندا سام، محمدعلی نوروش، ونوس محسن زاده، فرزانه سعیدلو، علی احمدی آده و نیز شهباز دولت نژاد، یوسف نوعی، صداقت نجف وند، کیون هاشمی و فرزانه مقبل به صداپیشگی پرداخته‌اند.

امور دوبله تله فیلم یکشنبه این هفته سیمای آذری در طول مهرماه و از سوی مهدی حسین زاده بورنگی سرپرستی شده و صدابرداری و صداگذاری آن را صادق صبور انجام داده است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها