حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
آمریکا و سایر کشورهای با ساختار سیاسی لیبرال-دمکراسی همواره خود را مفتخر به این می دانستند که در آنها زندانی سیاسی وجود ندارد و کسی را به دلیل اعتقادات سیاسی دستگیر و زندانی نمی کنند. اظهارات مقام های سیاسی و مالی آمریکایی که از طرف معترضان به نمایندگی ثروتمندان متهم شده اند، بدون توجه به این اصل مهم که جمعیت زیادی از وضع موجود ناراضی بوده و خواهان تغییر هستند، و اصول اولیه دمکراسی بر توجه به خواسته های آنها تاکید می کند، تنها به خاتمه دادن به اعتراض ها بدون برآورده شدن خواست معترضین تمرکز کرده اند.
به گزارش آسوشیتدپرس، رابرت زولیک رییس بانک جهانی بدون اینکه اشاره کند چرا تظاهرات 'تسخیر وال استریت' را غلط می داند، از ادامه اعتراض های مردمی ابراز نگرانی کرد و گفت: این تظاهرات سرمشقی برای برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز مشابهی در آسیا، آفریقا و دیگر نقاط جهان شده است.
در واقع وی کاری به درست بودن و یا دلیل مردم برای اعتراض ها ندارد و تنها نگرانی وی بیدار شدن قسمت بیشتری از مردم جهان و پیوستن آنها به جنبش مردمی تسخیر وال استریت است که در ماه سپتامبر سال جاری از نیویورک آغاز شد.
کسانی که مخالف نظام سرمایه داری در آمریکا بوده و می خواهند نظامی مردمی که نماینده همه باشد بر سر کار بیاید، خواستی سیاسی دارند و طبق ادعاهای طرفداران نظام های حکومتی مبتنی بر لیبرال-دمکراسی حق دارند برای طرح ادعای خود تظاهرات برگزار کنند. با این حال این حق به آنها داده نمی شود و ظاهرا در آمریکا به عنوان مرکز نظام لیبرال-دمکراسی و دیگر مناطق مشابه مانند کشورهای اروپایی، اعتراض تنها در درون نظام پذیرفته شده است که طبیعتا با اصل شعاری که در باره حق انتخاب کامل انسان ها سر داده می شود، تضاد دارد.
چنانکه خبرگزاری های غربی گزارش دادند، تاکنون 2000 نفر از تظاهرکنندگان آمریکایی بازداشت شده اند. این عده به دلیل اینکه هیچ جرم مدنی مرتکب نشده اند و تنها یک اعتراض به نظام سیاسی دارند، عملا زندانی سیاسی محسوب می شوند. بازداشت این تعداد در یک بازه زمانی کوتاه نزدیک به یک ماه(تظاهرات از 17 سپتامبر آغاز شد) نشانه عزم نظام حاکم بر آمریکا برای استفاده از مشت آهنین در مواجه با مردم است.
بنابراین در شرایطی که امکان طرح آزاد خواسته های سیاسی فراهم نباشد، اگر مردم خواستار نظام حکومتی دیگری باشند، چگونه باید اعتراض خود را اعلام کنند؟
به گزارش پایگاه اینترنتی "دمکراسی همین حالا " مردم عضو جنبش تسخیر وال استریت با راهپیمایی به سمت مقر فرماندهی پلیس نیویورک از بازداشت فعالان جنبش و استفاده پلیس از اسپری فلفل علیه بانوان جوان، اعتراض شدید خود را اعلام کردند.
تنها رسانه های انگشت شماری به بحث زندانیان سیاسی وارد شده اند و رسانه های سرشناس آمریکایی از معترضان با عناوینی مانند عده ای قانون شکن و اوباش نام می برند تا به برخوردهای آتی پلیس مشروعیت بخشیده و سرکوب های آینده را تسهیل کنند.(ایرنا)
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....