خداحافظ آقای جابز

واکنش‌ها به‌مرگ او خیره‌کننده بود. خبر مرگش سریعا در سراسر دنیا پیچید و نقل محافل شد. حتی سیاستمداران نیز به او ادای احترام کردند. 3 خصوصیت، خاص و ویژه جابز بود. این که او رهبری تجاری، یک تکنولوژیست و کسی بود که ‌توانست مردم را وادار کند چیزی را که قبلا دستگاه‌های بی‌حس و جان بودند، دوست داشته باشند. او بنیانگذار دوران فناوری فردی بود.
کد خبر: ۴۳۵۴۱۹

او صرفا یک مهندس نبود و این بزرگ‌ترین نقطه قوتش به‌شمار می‌رفت. نگاهش به طراحی و زیباشناختی تکنولوژی باعث ‌شد فناوری های پیشرفته استفاده‌های ساده‌ای داشته باشند. او یک ایده و طرح نا تمام را به دیگر صنعتگران نشان می‌داد تا آن را کامل کنند مانند رایانه ، ماوس، پخش‌کننده موسیقی دیجیتال، تلفن هوشمند و ‌تبلت‌.

شرکت‌های رقیب بسختی می‌توانستند خود را با مسیر حرکت او همسو کنند. او توانست بلندترین قله‌های صنعت موسیقی، رایانه ، مخابرات و اخبار را فتح کند. یکی دیگر از ویژگی‌های فردی او که باعث موفقیت چشمگیرش شد، توانایی«نه» گفتن بود.

در شرکتی همچون اپل، هر ساله هزاران ایده برای محصولات جدید عرضه می‌شود و سخت‌ترین کار این است که کدام یک از این ایده‌ها می‌تواند به محصول تبدیل شود. جابز علاوه بر داشتن قدرت تشخیص ایده‌های درست ، توانایی این را نیز داشت تا به بقیه نه بگوید. بدون استیو جابز، اپل یک شرکت رایانه‌ای معمولی (اما بزرگ) است که خود را در مقابل رقبایی چون گوگل، آمازون و مایکروسافت تنها می‌بیند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها