تیمی که بد نتیجه گرفته و اسپانسرهایی را از این راه جذب نکرده است، نباید هم به دنبال خریدهایی درشت و پرتعداد باشد

تابستان کم‌تحرک لیون

لیون در 2 مسابقه نخست خود در فصل جدید لیگ فوتبال فرانسه 4 امتیاز کسب کرد و این برای تیمی که در بازار نقل و انتقال‌های تابستانی، کمترین تحرک را داشت و خریدهای بزرگ و متعددی را انجام نداد، کارنامه‌ای موفق تلقی می‌شود.
کد خبر: ۴۳۲۵۷۶

سران لیون می‌گویند دلیل عدم جذب مهره‌های تازه پرشمار توسط آنها در تابستان امسال بودجه اندک باشگاه بوده که این مساله محصول 3 سال دوری لیون از نتایج عالی و فتح جام‌ها بوده است. به واقع تیمی که بد نتیجه گرفته و اسپانسرهای تازه‌ای را از این راه جذب نکرده است، نباید هم به دنبال خریدهایی درشت و پرتعداد باشد.

برنارد لاکومب، مهاجم سابق تیم ملی فوتبال فرانسه و مشاور ارشد ژان میشل اولاس، رئیس سال‌های اخیر لیون در روزهای آخر تابستان امسال می‌گوید: «شاید ما در پی یک هافبک وسط دفاعی اضافه بر ماکسیم گونالونز و یک مدافع وسط جدید بوده باشیم، اما این حداکثر کاری است که از ما در بازار نقل و انتقال‌ها خواهید دید. زمان خریدهای تابستانی سپری شده و فهرست نفرات ما، خوب یا بد پر شده است، ولی اگر زمان بیشتری را هم در اختیار داشتیم باید پرونده این امر را می‌بستیم، زیرا بر اثر 3 فصل نتایج بد گرفتن ،کسی به ما پول نمی‌دهد که با آن خرید کنیم. این یک حقیقت مسلم و تلخ است.»

لاکومب می‌گوید سیاست موفق سال‌های قبلی لیون، موقعی که خریدهای خوبی می‌کرد ، سپس نفراتش را با قیمتی بیشتر از بهای خرید می‌فروخت اینک در ژرلان غیرقابل تکرار است.

او می‌افزاید: «در 3 سال اخیر پول قابل توجهی کسب کردیم اما به موفقیت خاصی نرسیدیم. حالا اصولا پولی برای خرج‌کردن نداریم. دلمان می‌خواست تعدادی از نفرات فعلی‌مان می‌رفتند تا با پول حاصل از فروش‌شان چند خرید مفید داشته باشیم اما هیچ‌یک نرفتند و ماندنی شده‌اند زیرا از شرایط‌شان در اینجا راضی‌اند و ما هم نمی‌توانیم به زور بیرون‌شان کنیم.»

لاکومب که در دوران بازیگری‌اش برای همین باشگاه (لیون) و همچنین سن‌اتی‌ین و بوردو به میدان آمد و گلزن چیره‌دستی به حساب می‌آمد، در عین حال تاکید می‌کند که تیمش برای کسب بهترین عناوین در فصل جدید تلاش خواهد کرد و عجز در خرید ستاره‌ها به این معنا نیست که مردان ژرلان تمام ایده‌‌آل‌های کاری خود را تغییر داده و قانع و کم‌آرزو شده باشند.

وی می‌گوید: هدف اول ما ، کسب مجدد سهمیه حضور در یکی از دو جام باشگاهی اروپا برای فصل آینده و در صورت لزوم و امکان کسب یکی از جام‌های فصل در فرانسه است. لاکومب که تیمش فصل پیش در لیگ این کشور سوم شد و در نتیجه به دور سوم مقدماتی مسابقات امسال لیگ قهرمانان اروپا راه یافت، همچنین اظهار می‌دارد: «ما کار خودمان را می‌کنیم و تلاش داریم از شرایط موجود بیشترین بهره را بگیریم. پول نداشتن به این معنا نیست که دو دستمان را بالا گرفته و تسلیم شده‌ایم و برعکس همان اهداف سال‌های اخیر را داریم. ما حتی نسبت به کسب عنوان قهرمانی لیگ فرانسه هم بدبین نیستیم».

لیون که پیش از نزول 3 سال اخیرش، در 7 نوبت متوالی (از 2001 تا 2007)‌ قهرمان لوشامپیونا شد و 4 مرتبه به یک‌چهارم نهایی جام قهرمانان اروپا رسید و یک بار نیز 2 فصل پیش به مرحله نیمه‌نهایی این جام راه یافت، امسال رمی گارد، هافبک ذخیره سابق آرسنال را به عنوان سرمربی‌اش برگزیده است.

او جانشین کلود پوئل، مربی قبلی لیون شده که در 3 سال اخیر هویت قوی لیون را به لطف سرسختی ذاتی‌اش حفظ کرد، اما جامی را ضمیمه آن نکرد. لیون همسو با وی جره‌می تولالان، هافبک وسط ملی‌پوش خود را نیز در ازای 10 میلیون یورو به باشگاه ثروتمندشده مالاگای اسپانیا فروخته است و الی سیسوکو، کیم کالستروم و میشل باستوس نیز یا از ژولان رفته‌اند یا تا پایان تابستان خواهند رفت. ادامه درد پای فرمن یوان گورکوف هافبک بازیساز ملی‌پوش لیون نیز دیگر مشکل این تیم در شروع فصل بوده است.

او از ناحیه قوزک پا می‌لنگد و صبر باشگاه برای این که این مصدومیت بدون عمل جراحی رفع شود، بی‌حاصل مانده است.

سایت S.I / مترجم: وصال روحانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها