آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
شهریار افندیزاده در گفتگو با فارس در پاسخ به این پرسش که چند درصد از وسایل حمل و نقل جادهای کشور فرسوده است، اظهار داشت: در حمل و نقل عمومی جادهای یعنی اتوبوسها عمر ناوگان به 12.8 میرسد که طبق قانون پنجم توسعه باید عمر این ناوگان به 10 سال برسد بنابراین وضعیت اتوبوسها مناسب است.
وی افزود: عمر ناوگان سواری برونشهری کشور 7 سال است و 33 هزار خودروی سواری برونشهری در حمل و نقل جادهای فعالیت میکنند همچنین عمر مینیبوسها در کشور به 23 سال میرسد و 40 هزار مینیبوس در ناوگان جادهای وجود دارند.
افندیزاده گفت: سازمان راهداری در تلاش است تا نوسازی ناوگان را انجام دهد و قرار است که امسال 2 هزار و 500 مینیبوس را نوسازی کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: عمر کامیونها در کشور به 15.8 میرسد که عمر این ناوگان باید به 10 سال برسد.
وی تصریح کرد: در خصوص نوسازی ناوگان اتوبوس و مینیبوس تسهیلاتی را ارائه میدهیم ولی در موضوع سواریها که عمر آنها زیر 10 سال است، مشکلی نداریم.
افندیزاده خاطرنشان کرد: در خصوص کامیونها نیز از طریق صندوق توسعه ملی کمک خواهیم گرفت تا این ناوگان را نیز نوسازی کنیم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....