تخطی از سرعت مطمئنه

هوو ، دو نفر را کشت

معاون عملیات پلیس‌راه کشور گفت: واژگونی یک دستگاه تریلر هوو به علت تخطی از سرعت مطمئنه از جانب راننده دو نفر را کشت.
کد خبر: ۴۲۷۲۸۱

سرهنگ صمد اسفندیاری در گفتگو با ایسنا، در مورد مهمترین تصادفات شبانه‌روز گذشته در جاده‌های کشور با بیان اینکه در کیلومتر 60 جاده بیستون ـ سنقر در استان کرمانشاه یک دستگاه تریلر هوو در ساعت 14 روز گذشته واژگون شد، گفت: در این حادثه که به علت تخطی از سرعت مطمئنه رخ داد دو نفر کشته و یک نفر مجروح شد.

وی همچنین با بیان اینکه در ساعت 8:50 روز جمعه ماموران پلیس‌راه استان خراسان‌رضوی از وقوع تصادفی در کیلومتر پنج جاده مشهد باخبر شدند، گفت: در این حادثه که میان یک دستگاه خودرو سواری پژو 405 و یک دستگاه اتوبوس رخ داد، دو نفر کشته و دو نفر مجروح شدند.

به گفته معاون عملیات پلیس‌راه کشور، این حادثه به دلیل بی‌توجهی طرفین در هنگام دنده‌عقب راننده پژو رخ داد.

سرهنگ اسفندیاری همچنین با اعلام خبر برخورد دو دستگاه موتورسیکلت در محور فوج‌افروز در بابل گفت: این حادثه که در ساعت 23:50 شب جمعه میان دو دستگاه موتورسیکلت رخ داد دو نفر کشته و یک تن مجروح شدند.

به گفته وی، کارشناسان تصادفات پلیس‌راه انحراف به چپ از جانب راکب یکی از موتورسیکلت‌ها را علت بروز این حادثه اعلام کرده‌اند.

معاون عملیات پلیس‌راه کشور با اعلام خبر تصادف یک دستگاه تریلر دان‌سنگ در خراسان‌جنوبی گفت: این حادثه که در مقابل پلیس‌راه بیرجند در ساعت 18:55 روز پنج‌شنبه17 شهریورماه در اثر خالی‌شدن ترمز تریلر رخ داد موجب برخورد این تریلر با چند دستگاه خودرو شد که در این حادثه پنج تن مجروح که حال یکی از مجروحان وخیم گزارش شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها