امنیت کاربر در لینوکس

با گسترش شبکه‌های اجتماعی، بلاگ‌نویسی و در کل وب، داشتن حریم شخصی امری دست‌نیافتنی شده است. مدیرعامل فیس‌بوک، مارک زاکربرگ معتقد است که حریم خصوصی دیگر یک نرم در شبکه‌های اجتماعی نیست. اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که اگر نمی خواهید کسی به اطلاعات شما در اینترنت دسترسی داشته باشد، ابدا آن را در وب نگذارید. هر چند، بسیاری از کاربران معمولی اهمیت کمتری برای حریم خصوصی قائلند. خطری که آنها حس می‌کنند، خیلی پیش پا افتاده‌تر ـ و البته از نظر آنها جدی‌تر‌ ـ از حریم خصوصی است: حملات مجازی، دزدی اطلاعات، اتهام و...
کد خبر: ۴۲۶۷۰۵

خوشبختانه جامعه منبع‌باز ابزارهای زیادی را برای محافظت از تهدیدهای اینچنینی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. برای نمونه به چند نرم‌افزار در حوزه‌های مختلف اشاره می‌کنیم:

ایمیل ناشناس

Zmail: سرویسی است که خود را برنامه ایمیل‌های تقلبی معرفی می‌کند از طریق آن می‌توان از هر کس به کس دیگر ایمیل ارسال کرد. این سرویس برای آزمون سرورهای وب، بدون استفاده از حساب شخصی مفید است.

Mixmaster: دو نسخه سرور و کلاینت دارد و می‌تواند مقابل سرویس‌های تحلیل ترافیک ایمیل، سرور را محافظت کند.

Mixminion: این سرویس، ایمیل را از شبکه‌ای از سرورها ارسال می‌کند و علاوه بر رمزگذاری، باعث می‌شود حریم خصوصی فرستنده حفظ شود. هر چند که مدت زیادی است به‌روز نشده؛ اما نگارش پایدار آن در دسترس است.

ASSP: سرویسی است که به‌ادعای خود بهترین سلاح مقابل هرزنامه‌هاست. این نرم‌افزار با استفاده از تحلیل بازی و تکنیک‌های دیگر می‌تواند هرزنامه‌ها را در سرور خنثی کند.

SpamAssassin: به عقیده بسیاری، این سرویس شماره یک منبع‌باز علیه هرزنامه‌هاست و از طریق Apache و ارتشی از تکنیک‌های ضدهرزنامه جلوی ایمیل‌های ناخواسته را می‌گیرد. می‌توان این سرویس را روی یک میل‌سرور قرار داد یا حتی به‌صورت محلی روی سیستم نصب کرد، البته کاربری آن ساده نیست و به دانش تخصصی برای راه‌اندازی و پیکربندی آن نیاز است.

Nixory: نرم‌افزار ضد جاسوس‌افزاری است که می‌تواند سیستم را از شرکوکی‌های مشکوک خلاص کند. قابلیت جدید سپرفعال آن حتی هنگام اجرای مرورگر نیز این کوکی‌ها را حذف می‌کند و سرعت سیستم را پایین نمی‌آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها