دستورالعملی برای وحدت

سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای دولت از ویژگی‌ها و تازگی‌هایی قابل توجه و تامل برخوردار است که نیازمند تبیین و بازشکافی بیشتر است.
کد خبر: ۴۲۵۳۲۷

 این که ارزیابی دقیقی از میزان عمل به وعده‌ها به دست آید، به انتقادات به چشم خریداری نگاه شود بویژه نقدهایی که نخبگان دارند و اگر کاری را نتوانستیم انجام دهیم صادقانه به مردم بگوییم، چیزی جز تبیین حکمرانی دینی خدامحور نیست.

رهبر معظم انقلاب پیش از این نیز از ضعف ارتباطی و رسانه‌ای دولت سخن گفته بودند و این بار نیز از شخص رئیس‌جمهور و وزرا خواستند اقدامات دولت بویژه در مسائل اقتصادی را که مورد چالش موافقان و مخالفان دولت است در جمع نخبگان مطرح کنند.

بدیهی است برای دولتی که مسوولیت‌های سنگینی در داخل و ماموریت‌های بزرگی در جهان به عهده دارد، درگیر شدن در مسائل ریز و دست و پاگیر آفتی است که می‌تواند آن را زمینگیر و از جایگاه رفیع خود به موقعیتی نازل بکشاند.

به همین دلیل رهبر انقلاب صریحا دولت را از ورود به حاشیه‌سازی‌های خودساخته یا دیگر ساخته پرهیز دادند.

در بحث رفع و کاهش اختلافات قوا شاید بهترین نسخه و راهکار همان بیان رهبر معظم انقلاب باشد که فرمودند: «در مسائل مربوط به قوا، در مواردی که کوتاه آمدن امکان‌پذیر است، کوتاه بیایید، در مواردی که با تبیین قابل حل است تبیین کنید و در مواردی که با ارتباطات دوستانه حل می‌شود از این روش استفاده کنید.»

متاسفانه طی سال‌های گذشته شاهد منازعات بی‌حاصلی بوده‌ایم که گاهی ناشی از اقتدارهای کاذب بوده و گاهی به واسطه اطرافیان ناآگاه و مشاوران کم‌خرد و سطحی بین آتش آن شعله‌ور می‌شده است. هر چند سخنان رهبر انقلاب در جمع اعضای کابینه بیان شده است، اما بی‌تردید مخاطبان فراگیر و گسترده در سایر بخش‌ها و قوای کشور دارد.

علنی کردن اختلافات، نامه‌نگاری‌ها و اصرار به پاسخگویی رسانه‌ای به طرف مقابل اقداماتی است که جز یأس و فرسایش سیاسی و بسترسازی برای فرصت طلبی دشمنان داخلی و خارجی حاصلی در بر ندارد.

بدیهی است در سالی که شاهد دشمنی‌های سازمان یافته در عرصه اقتصادی، تحریم‌های گسترده، ماجراجویی ‌های منطقه‌ای و تحولات بزرگ در خاورمیانه هستیم، باید بیش از همیشه به وحدت در عمل و گفتار اندیشید.

بیژن مقدم
مدیر مسوول

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها