از یاد رفته ، ‌شهر دقیانوس و شوق پرواز

شبکه یک میزبان 3 سریال می‌شود

بعد از ماه مبارک رمضان شبکه یک سیما با تمام شدن سریال‌های مناسبتی، پخش 3 سریال دیگر ایرانی را آغاز خواهد کرد.
کد خبر: ۴۲۴۹۵۴

یکی از این سریال‌ها «از یاد رفته» است که آن را فریدون حسن‌پور کارگردانی کرده است. تصویربرداری این سریال اواخر سال 88 در شمال کشور و در شهرستان تنکابن آغاز و با ضبط سکانس‌های اروپایی این مجموعه که در کشور اتریش در مدت زمان یک ماه انجام شد، به پایان رسید.

آن‌طور که فارس گزارش داده، این سریال هم‌اکنون با پایان مراحل تدوین و صداگذاری آماده پخش شده و قرار است یک هفته پس از ماه مبارک رمضان با 3 روز پخش ساعت 22:15 از شبکه یک سیما روی آنتن رود.

فریدون حسن‌پور برای این سریال از بازیگران شناخته شده سینما و تلویزیون سود برده است. محمدرضا فروتن بازیگر نام‌آشنای سینما، تئاتر و تلویزیون در این سریال در نقش اصلی ظاهر شده است.

بجز او بازیگران دیگری چون سپیده خداوردی، بهنوش طباطبایی، رضا ناجی، صادق صفایی، رضا فیاضی، عمار آقایی، حوریه میرمحمدی، بهمن صادق‌حسنی، سیاوش چراغ‌پور، مهدی بوستان‌پور، آتیه جاوید، مهران رجبی، سیاوش خیرابی، محسن افشانی، فریبا نادری و محمدرضا شریفی‌نیا در نقش‌های مختلف این سریال ظاهر می‌شوند.

داستان این مجموعه براساس رمانی به نام از یاد رفته به نویسندگی فریدون حسن‌پور نوشته شده و در آن داستان مقاومت انسان در شرایط سخت و تراژیک روایت می‌شود. این سریال داستان پسری روستایی است که در رشته پزشکی قبول می‌شود. به دانشگاهی می‌رود و در فضای جدید، زندگی تازه‌ای را تجربه می‌کند. در این سریال زندگی قهرمانان مختلف در یک دوره چهل ساله تعریف می‌شود.

در ساخت این سریال نادر معصومی، ایرج عاشوری (مدیران تصویربرداری)‌، حسن روح‌‌پروری، سیامک کاری‌نژاد (طراح صحنه و لباس)‌، حسین بشاش (صدابرداری)‌، محمد قومی و شهرام خلج (طراحان گریم)‌ همکاری کرده‌‌اند. این سریال در 26 قسمت به تهیه‌کنندگی علی لدنی تهیه شده است.

شهر دقیانوس هم عنوان سریال دیگری است که قرار است بعد از ماه رمضان روی آنتن شبکه یک برود.

این سریال را مهرداد خوشبخت براساس داستانی از محمدرضا هاشمیان و بیژن میرباقری جلوی دوربین برده است. داستان سریال از جایی آغاز می‌شود که منوچهر جیرفتی در خانه پسر کوچک خود، سهیل فوت می‌کند. او وصیت کرده که جنازه‌اش را در قبرستان خانوادگی واقع در باغی در شهر جیرفت به خاک بسپارند.

سهیل مامور بردن جنازه پدر به جیرفت می‌شود. در پی حفر در باغ ،تعدادی اشیای تاریخی از زیر خاک بیرون می‌‌افتد و این در حالی است که پسرعموی سهیل یعنی محسن نیز شاهد این ماجراست.

با توافق ظاهری سهیل و محسن، آنها اشیا را به تهران منتقل می‌کنند؛ در حالی که سهیل قصد دارد تا از ارزش تاریخی اشیا که منجر به شناخت بهتر از خانواده‌اش می‌شود، آگاه شود؛ اما در یک غافلگیری، پسرعمویش اشیا را به فروش می‌رساند و این آغاز ماجراهای پیش‌بینی نشده دیگر است.

سام درخشانی، عاطفه نوری، ‌کامران تفتی، نگار فروزنده، محمد صادقی، محمد مطیع، محمود پاک‌نیت، سیاوش طهمورث، انوشیروان ارجمند، ساغر عزیزی، محمد ربانی‌پور، مژگان ترانه و کرامت رودساز در این سریال هنرنمایی کرده‌اند.

ناصر عنصری، تهیه‌کننده این سریال گفت: شهر دقیانوس در حال تدوین است و تاکنون 10 قسمت از آن به پایان رسیده است.

«شوق پرواز» هم نام سریال دیگری است که با موضوع زندگی خلبان شهید عباس بابایی تهیه شده و قرار است یک هفته پس از ماه مبارک رمضان به آنتن پخش شبکه یک سپرده شود.

این سریال را یدالله صمدی کارگردانی کرده و در ‌آن بازیگرانی چون شهاب حسینی، کوروش تهامی، افسانه بایگان، ستاره اسکندری، محسن افشانی و الهام حمیدی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

شوق پرواز به همت موسسه فرهنگی ـ هنری شاهد در 25 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه شده است. فرهاد توحیدی، مهدی محمدنژادیان و حسین تراب‌نژاد فیلمنامه را بر پایه زندگی شهید عباس بابایی نوشته‌اند.

در ساخت این سریال اصغر نجات امینی (طراح صحنه)، سعید ملکان (طراح گریم)، حسن پویا (مدیر تصویربرداری) و برزو نیک‌نژاد (برنامه‌ریز) همکاری کرده‌اند. قرار است سریال تلویزیونی شوق پرواز از 18 شهریور ساعت 22 پخش شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها