بهمن ماه آغاز می‌شود

آبگیری دریاچه مصنوعی چیتگر

پروژه دریاچه مصنوعی چیتگر که قرار است بهار سال 1391 به‌پایان برسد، بهمن‌ماه امسال آبگیری می‌شود.
کد خبر: ۴۲۴۶۱۱

به گزارش ایسنا، معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران اعلام کرد: این دریاچه که در شمال غرب شهـر تهـران و در منطقه 22 قراردارد، ضمن بالابردن توان اکولوژیکی منطقه ازطریق ایجاد و ارتقای قابلیت‌های تفریحی، جذب توریسم و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ایجاد اشتغال، به رشد و توسعه اقتصادی و ایجاد چشم‌اندازهای زیبا برای مردم منطقه و شهر کمک‌کرده و به‌همین جهت به‌عنوان یکی از اولویت‌های فعالیت‌های عمرانی در دستورکار مدیران شهری قرار‌ گرفته‌است.

ازدیگر اهداف پروژه احداث دریاچه مصنوعی چیتگر می‌توان به تغذیه سفره‌ آب‌های زیرزمینی، تلطیف هوای منطقه و حوزه غرب تهران و کمک به آرامش‌روانی مردم با مشاهده مناظر زیبا اشاره‌کرد.

البته این پروژه به‌دلیل گستردگی با مشکلات زیادی دست به‌گریبان است؛ از یک‌طرف فشردگی زمان اجـرا و بـه‌پایان‌رساندن آن در طول 18 ماه و ازسوی دیگر همزمان‌بودن مطالعات و اجرای آن سختی کار را چند‌برابر کرده‌است. با این وجود طرح در زمان اعلام‌شده به بهره‌برداری می‌رسد.

گفتنی‌است آب دریاچه مصنوعی چیتگر با مساحت 135 هکتار، از رودخانه‌کن به عنوان اصلی‌ترین منبع تأمین آب و تعدادی از منابع جنبی دیگر بهره خواهدجست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها