روز قدس و بیداری اسلامی

ابتکار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز قدس آن هم یکسال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از همان ابتدا تحرکی هوشمندانه و وحدت‌آفرین در جهان اسلام بوده و نگرانی عمیق صهیونیست‌ها و اشغالگران قدس شریف و حامیان جهانی و منطقه‌ای آنها را در پی داشته است.
کد خبر: ۴۲۴۲۹۱

این ابتکار، میراثی عظیم و معنوی برای ملت‌های مسلمان به شمار می‌رود که در جهت تثبیت آرمان رهایی قدس شریف معنا و کاربرد خاص خود را دارد. در چنین شرایطی، امسال مسلمانان منطقه در متن و بطن حرکت عظیم بیداری اسلامی که در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا شکل گرفته روز قدس را برگزار می‌کنند.

روزی که برکات وجودی و فرهنگ آگاهی‌بخش و وحدت‌آفرین آن در شکل‌گیری موج بیداری ملت‌های مسلمان بر علیه استبداد، استعمار و دنباله سرطانی نظام سلطه در منطقه یعنی رژیم‌اشغالگر قدس، نقش ویژه داشته است.

در ایامی که سران رژیم صهیونیستی با نگرانی چشم به تحولات منطقه دوخته و از دست رفتن یاران صمیمی چون مبارک در مصر را به نظاره نشسته‌اند و روحیه دینی و ضدصهیونیستی ملت‌های منطقه از مصر تا لیبی و دیگر نقاط به خروش آمده است، فرارسیدن روز قدس یک ضربه بسیار مهلک به رژیم صهیونیستی و البته آمریکایی است که درصدد تامین امنیت اسرائیل با نفوذ در انقلاب‌های مردمی منطقه است.

از این رو روز قدس امسال را باید متفاوت‌ترین روز قدس تا به امروز دانست. روزی که در پیشواز آن جوانان مصری پرچم رژیم اسرائیل را به زیر کشیدند و حالا در آخرین جمعه ماه مبارک خروش ضدصهیونیستی، ایران و مصر و یمن و دیگر نقاط و اجتماع‌های مسلمانان را به یکدیگر پیوند خواهد داد؛ مسلمانانی که دیکتاتورهای وابسته حاکم بر خویش را از تونس و مصر تا لیبی به زیر کشیده و در یمن و بحرین و دیگر نقاط موج بیداری خویش را به پیش می‌رانند، جملگی از نقش مخرب رژیم صهیونیستی و حامیانش در منطقه آگاهی یافته‌اند.به همین خاطر است که تا به حال هیچ چراغ سبزی از طرف آنها به اشغالگران قدس نشان داده نشده است.

روز قدس امسال، ملت فلسطین بیش از هر زمانی تعلق خود به امت اسلامی را احساس خواهد کرد؛ چون بیداری ملت‌های منطقه، اسلامی و ضد صهیونیستی بودن خود و هواداری از آرمان فلسطین را در این روز پررنگ‌تر از هر زمان برصفحه روزگار نقش خواهد کرد.

یک دریا مسلمان بیدار در برابر یک رژیم اشغالگر و سفاک، یکی در اوج و دیگری در ذلیل‌ترین روزهای خود و حتی درگیر با مشکلات و اعتراضات سنگین داخلی و با حامیانی متعجب و جامانده از تحولات، این تصویر روز قدس امسال است.

تصویری که پیشتر امام (ره)‌ بنا بر وعده الهی آن را بشارت داده بود. فرارسیدن این روز بر تمام مسلمانان و وجدان‌های بیدار جهان مبارک باد.

جلال برزگر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها