1ـ وارد بخش کاربری خود در گوگلپلاس شوید.
2ـ در نوار ابزار گوگلپلاس روی نام خود کلیک کنید و در منوی باز شده گزینه Account settings را برگزینید.
3ـ به بخش Account overview بروید و در قسمت Services روی گزینه Delete profile and remove associated social features کلیک کنید.
4ـ در پنجره بهنمایش درآمده گزینه Delete Google+ content را بهحالت انتخاب درآورده و پس از فعالکردن علامت چکمارک کنار گزینه Required، روی دکمه Remove Selected Services کلیک کنید تا عملیات حذف کاربری شما از گوگلپلاس آغاز شود.
توجه: حذف کامل اطلاعات، از نام کاربری شما در سرویس گوگل ممکن است تا چند روز طول بکشد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد