در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، سردارغلام نبی کوهکن در تشریح این خبر گفت: ماموران مرزبانی هنگ سراوان، در راستای کنترل مرز و برخورد با متجاوزان و قاچاقچیان مسلح موادمخدر، با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) از نفوذ سه دستگاه خودرو حامل موادمخدر به داخل کشور مطلع و کلیه مسیرها در کنترل مرزبانان درآمد.
کوهکن تصریحکرد: قاچاقچیان در تاریکی شب قصد نفوذ به داخل مرز را داشتند که با واحدهای کمین مواجه و در تبادل آتش یک دستگاه خودرو فاقد پلاک متعلق به اشرار در محل کمین باقی مانده و دو دستگاه دیگر به عمق خاک کشور پاکستان متواری که مراتب به مرزبانان مقابل اعلام شد.
وی ادامه داد: در این درگیری یک نفر از اشرار مسلح به هلاکت رسیده و مقدار تقریبی 695 کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک به همراه یک دستگاه خودرو تویوتا وانت و مقادیری سلاح و مهمات کشف و ضبط شد.
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان با تاکید به برخورد قاطع مرزبانی استان با قاچاقچیان موادمخدر گفت: عوامل این باند که مبادرات به قاچاق موادمخدر به داخل کشور میکردند با همکاری سربازان گمنام امامزمان (عج) شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی نسبت به دستگیری آنان اقدام خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: