برای هفتمین بار

تیم والیبال پیکان قهرمان آسیا شد

تیم والیبال پیکان با برتری برابر نماینده قزاقستان برای هفتمین بار عنوان قهرمانی آسیا را از آن خود کرد.
کد خبر: ۴۱۸۹۵۰

به گزارش فارس، تیم والیبال پیکان در دیدار پایانی رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا، تیم آلماتی قزاقستان را که با ترکیب تیم ملی خود در این دوره از بازی‌ها حضور پیدا کرده است شکست داد تا برای هفتمین بار  بر بام قاره کهن قرار بگیرد و جواز حضور در مسابقات جام باشگاه‌های جهان را کسب کند.

در این مسابقه شاگردان پیمان اکبری در 3 گیم متوالی و با امتیازهای 25 بر 16، 25 بر 15 و 25 بر 19 حریف خود را شکست دادند و هفتمین قهرمانی خود را در اندونزی جشن گرفتند.

تیم پیکان که عنوان سومی رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان را هم یدک می‌کشد در این دوره از بازی‌ها شکستی در کارنامه نداشت و در تمام بازی‌ها با پیروزی از زمین خارج شد.

محمود شیعی، مدیرعامل باشگاه پیکان هم در سالن محل برگزاری مسابقه حضور داشت و عملکرد خودروسازان را از نزدک تماشا می‌کرد.

رقابت‌های والیبال جام باشگاه‌های آسیا شنبه در پالمبانگ اندونزی آغاز شد و امروز با برگزاری مسابقه پایانی در این شهر خاتمه پیدا کرد.

تیم والیبال پیکان با کسب 6 عنوان قهرمانی باشگاه‌های آسیا پرافتخارترین تیم حاضر در این مسابقات محسوب می‌شد که با کسب یک عنوان قهرمانی دیگر بر افتخارات خود افزود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها