سایه خبر

توقف تأسیس دانشگاه ایرانیان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از توقف کامل تأسیس دانشگاه بین‌المللی ایرانیان خبر داد.حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با فارس، با اعلام این خبر گفت:‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی،‌ بررسی تأسیس دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان را از دستور کار خود خارج کرده است. وی افزود: مؤسسان این دانشگاه درخواست راه‌اندازی شعبه‌ای در شهر تهران را داشتند، اما ایجاد شعبه دانشگاه دولتی یا غیردولتی در شهر تهران از حیطه اختیارات وزارت علوم خارج است.
کد خبر: ۴۱۸۴۴۵

سلیمی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که شورای عالی انقلاب فرهنگی، تأسیس دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان را از دستور کار خود خارج کرده و همچنین وزارت علوم تأسیس این دانشگاه را در حیطه کاری خود نمی‌داند، بنابراین عملا تأسیس این دانشگاه متوقف شده است.

علت سوال نمایندگان از صالحی چیست؟

پرویز سروری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح موضوع سوال مشترک 5 نماینده از وزیر خارجه، گفت: دخالت مشایی در حوزه سیاست خارجی، موضوع سوالی است که مقرر شده تا در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی مطرح شود.

پرویز سروری در گفت‏وگو با خانه ملت افزود: براساس تدابیر رهبر‏‎معظم انقلاب، موازی‌کاری در دستگاه سیاست خارجی بسیار خطرناک معرفی شده ولی متاسفانه در حال حاضر این احساس به وجود آمده است که وزارت امورخارجه به اندازه کافی نسبت به این نکته و پرهیز از موازی‌کاری، حساسیت نشان نمی‎دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها