جیمز مرداک به دروغگویی متهم شد

سریال افشای رسوایی شنود مکالمات تلفنی در انگلستان هرروز وارد مرحله جدیدی می‌شود. به گزارش ایسنا، به دنبال اظهارات جیمز مرداک، فرزند روپرت مرداک در جلسه پارلمان انگلستان که از جریان شنود مکالمات تلفنی و هک کردن تلفن‌های شهروندان اظهار بی‌اطلاعی کرده بود دو تن از کارمندان شرکت تابعه اش او را به دروغگویی متهم ساختند.
کد خبر: ۴۱۷۶۶۴

به گزارش خبرگزاری فرانسه وی به نمایندگان پارلمان انگلیس گفته بود هیچ ایمیلی که نشان دهد شنود مکالمات در نشریات اخبار جهان (نیوز آود ورلد) فراگیر بوده، دریافت نکرده است. اما کالین میر و تام کران از اعضای سابق هفته‌نامه اخبار جهان در بیانیه‌ای اعلام کردند در پیامی جیمز مرداک را در جریان شنود مکالمات پیش از پرداخت غرامت به یک قربانی این شنودها گذاشته بودند. همچنین شبکه بی‌بی‌سی، در برنامه‌ای اعلام کرد که تلفن‌های وکلای سه تن از قربانیان شنود مکالمات نیز در دسامبر گذشته هک شده بود. به همین دلیل پارلمان تصمیم گرفت تحقیقات بیشتری را دراین باره انجام دهد و نیک کلگ، معاون اول نخست‌وزیر انگلیس نیز گفت قرار است تحقیقات بیشتری در مورد این رسوایی انجام شود. وی هدف از این تحقیقات را پاکسازی رسانه‌های انگلیس توصیف کرد.

در یک خبر دیگر به گزارش فارس، مقام‌های پلیس فدرال آمریکا به بی.بی.سی گفتند قصد دارند در رابطه با اتهام شنود غیرقانونی مکالمات تلفنی جود لا، هنرپیشه انگلیسی، توسط نشریه تعطیل شده اخبار جهان تحقیقات تازه‌ای را انجام دهند. براساس این اتهام، تلفن همراه جود لا هنگام سفرش در سال 2003 میلادی به ایالات متحده هک شده بود و یک گزارش هفته‌نامه مذکور در آن زمان، براساس شنود پیام‌های تلفنی وی منتشر شد. اثبات این ادعا می‌تواند پیامدهای قضایی جدیدی برای شرکت رسانه‌ای نیوز کورپوریشن به مالکیت روپرت مرداک داشته باشد. نیوز اینترنشنال، شرکت زیرمجموعه نیوز کورپوریشن در انگلیس، این اتهام را بی‌اساس دانسته است، اما گزارش‌های موجود حاکیست که تلفن همراه این هنرپیشه انگلیسی در زمان حضور وی در فرودگاه جان اف کندی شهر نیویورک هک شده بود. همچنین به گزارش مهر، گرهارد دانمن، رئیس مرکز بررسی‌های بریتانیا در برلین در گفت‌وگو با روزنامه اتریشی استاندارد درباره تاثیر رسوایی مطبوعات وابسته به روپرت مرداک، صهیونیست مشهور در انگلیس و شنود مکالمات شهروندان انگلیسی بر حیات سیاسی دیوید کامرون اظهار کرد: این طور به نظر می‌رسد که شرایط برای کامرون خوب نیست.

ما هنوز همه چیز را نمی‌دانیم. در روزهای اخیر مردم انگلیس چیزهایی را تجربه کردند که قبلا به سختی برایشان قابل تصور بود.وی در ادامه با تاکید بر این‌که هنوز می‌تواند اتفاقات غافلگیرانه دیگری در انتظار شهروندان بریتانیایی باشد، افزود: خطرناک‌ترین وضعیت برای کامرون زمانی اتفاق خواهد افتاد که جزئیات دیگری درباره حوادث اخیر انگلیس آشکار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها