در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری آلمان، موسی ابراهیم اظهار داشت: معمر قذافی در لیبی است و در این کشور باقی خواهد ماند. وی گفت: قذافی از قدرت کناره نمیگیرد زیرا "وی هیچ پست رسمی ندارد که بخواهد از آن کنارهگیری کند."
در عین حال، یکی از مقامات ارشد انقلابیون لیبی تاکید کرد: منتظریم پیشنهادی جدید از سوی قذافی در زمینه حل بحران لیبی دریافت کنیم که موعد آن بسیار نزدیک است.
عبدالحفیظ غوقه معاون شورای ملی انتقالی لیبی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: ممکن است به زودی پیشنهادی از سوی قذافی دریافت کنیم که به چهارماه جنگ و خشونت در لیبی خاتمه خواهد داد.
وی تاکید کرد: قذافی هم اکنون نمی تواند نفس بکشد و فکر می کنیم زمان ارائه این پیشنهاد از سوی وی بسیار نزدیک شده است.
معاون شورای ملی انتقالی لیبی با تاکید بر اینکه انقلابیون ارتباط مستقیمی با قذافی ندارند، اظهار داشت: اطلاعاتی که از منابع فرانسوی و آفریقای جنوبی دریافت کردیم نشان می دهد که قذافی در حال تهیه طرحی برای ارائه به ما است.
غوقه افزود: قذافی کشورهایی را برای ارائه این پیشنهاد انتخاب کرده اما تاکنون طرحی به دست ما نرسیده است. البته در صورتی که این طرح به دستمان برسد بطور جدی آن را بررسی می کنیم به این شرط که بقای قذافی، رژیم وی و مقامات نزدیک به او در آن گنجانده نشده باشد.
وی تاکید کرد: ما می خواهیم در اسرع وقت به جنگ و نزاع در لیبی پایان دهیم و همواره راهی برای کنار رفتن قذافی باقی گذاشته ایم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: