نبردهای سنگین در غرب لیبی

غرب مصراته همچنان شاهد درگیری‌های شدید میان انقلابیون لیبی با نیروهای معمر قذافی است. به گزارش فارس،‌ همچون روزهای گذشته غرب مصراته دیروز نیز شاهد درگیری‌های شدید انقلابیون لیبی با نیروهای طرفدار قذافی بود. به گزارش منابع خبری، نیروهای قذافی 4 موشک به سمت مصراته شلیک کردند که به مرکز شهر اصابت کرد، اما هنوز خبری از تلفات این حملات دریافت نشده است. از سوی دیگر، نیروهای قذافی تلاش می‌کنند مانع پیشروی انقلابیون به سوی شهر زلیتن در غرب لیبی شوند تا به این وسیله از پیشروی و نزدیک شدن آنها به طرابلس پایتخت لیبی نیز ممانعت کنند.
کد خبر: ۴۱۱۵۰۴

در شمال غرب لیبی نیز درگیر‌ی در دو شهرک تکوت و الغزایا میان انقلابیون لیبی با نیروهای قذافی برای سومین روز متوالی ادامه یافت.

همچنین نیروهای قذافی برای جلوگیری از پیشروی انقلابیون به سمت القوالیش و مسکه و سپس غریان که اعتراضاتی نسبت به نیروهای قذافی در آن در جریان است، 2 شهر ککله و القلعه را بمباران کردند.

با این حال انقلابیون این کشور موفق شدند در جنوب غربی این کشور کنترل پایگاه نظامی واو ناموس و همچنین فرودگاه نظامی اللغویگ را به دست گیرند. از سوی دیگر ناتو در بیانیه‌ای اعلام کرد یکی از هواپیماهای بدون سرنشین خود را که وظیفه جمع‌آوری اطلاعات را برعهده داشت، از دست داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها