قابل توجه بیماران با محدودیت تحرک

رانندگی با یک دست میسر شد

دانشمندان و مهندسان اسپانیایی موفق به ساخت خودرویی شده‌اند که به بیماران ضعیف یا دارای محدودیت تحرک در بالاتنه کمک می‌کند تنها با یک دست رانندگی کنند.
کد خبر: ۴۱۱۱۹۸

به گزارش ایسنا، موسسه بیومکانیک والینکا در سیزدهمین کنگره صنعت خودروی اروپا به معرفی یک پیش‌ساخت کنترل خودرو پرداخته که جنبه‌های سنتی یک فرمان خودرو را حذف کرده و به جای آن یک دستگاه ساده قرار داده که برای همه افراد مورد استفاده است.

این پیش‌ساخت به راننده کمک خواهد کرد تا تنها با استفاده از یک دست به کنترل و هدایت خودرو، گاز، تعویض دنده‌ها و ترمز بپردازد.

محققان والینکا برای ایجاد این طراحی به بررسی نیاز افراد کم‌تحرک یا مبتلا به ضعف خاص ماهیچه‌ای که آنها را از اداره خودرویی با فرمان سنتی بازمی‌دارد، پرداختند. آنها همچنین می‌خواستند که فناوری مکانیکی را حذف و آنرا با فناوری مبتنی بر الکترونیک که از تطبیق‌پذیری بیشتری برخوردار است جایگزین کنند.

این دستگاه، یک ابزار ارگونومیک بوده و برای بسیاری از رانندگان به راحتی قابل استفاده است. همچنین این محققان به این دستگاه چند موتور اضافه کرده تا رانندگان در زمان استفاده از آن از همان حس فرمان خودروی عادی برخوردار باشند.

یکی دیگر از ویژگی‌های این دستگاه جدید این است که یک سیستم به آن اضافه شده که به شبیه‌سازی درک سنتی رانندگی می‌پردازد، به طوری که رانندگان می‌توانند همان اطلاعات را که انتقال مکانیکی یک خودرو فراهم می کند، به دست بیاورند.

این کنترل قرار است یک دستگاه کنترل خودرو آینده برای طیف گسترده ای از سنین باشد.

افراد معلول در اندام تحتانی یکی از بهرمندترین گروه‌ها هستند، اما طراحی این نمونه اولیه برای همه مردم مناسب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها