از دور از نزدیک

بن‌علی محاکمه شد

پس از گذشت ۶ ماه از فرار دیکتاتور تونس به عربستان سعودی، محاکمه غیابی وی و همسرش برای بررسی ۹۳ اتهام دیروز آغاز شد. به گزارش مهر، دادگاه تونس دیروز جلسه رسیدگی به اتهامات زین العابدین بن علی دیکتاتور سابق تونس و لیلی الطرابلسی همسر وی را آغاز کرد.
کد خبر: ۴۱۱۱۳۳

بن‌علی با ۹۳ اتهام از جمله قتل، شکنجه، پولشویی، قاچاق مواد مخدر، حمل غیرقانونی سلاح، کسب درآمدهای نامشروع، سوءاستفاده ملی و کشف میلیون‌ها دلار پول نقد و جواهرات در کاخ ریاست جمهوری تونس مواجه است.علاوه بر اتهامات فوق، بن‌علی همچنین به دخالت در کشتار ۳۰۰ نفر از معترضان در جریان قیام مردمی تونس متهم است.

مقامات جدید تونس بن‌علی و همسرش را به طور غیابی محاکمه می‌کنند. بنابر اعلام برخی منابع قضایی تونس، بن‌علی در صورت اثبات برخی اتهاماتش به ۵ تا ۲۰ سال زندان محکوم خواهد شد.

هر چند آغاز محاکمه زین‌العابدین بن‌علی و همسرش موجی از شادی را در میان مردم انقلابی تونس برانگیخت اما تونسی‌ها معتقدند شیرینی این محاکمه با تلخی ناشی از عدم حضور بن‌علی در جلسات دادگاه درآمیخته است.

شهروندان تونس انتظار دارند بن‌علی به اعدام یا لااقل به زندان ابد محکوم شود؛ لذا این امر اقتضا می‌کند عربستان سعودی دیکتاتور فراری تونس و همسرش را تحویل دهد تا محاکمه آنها واقعی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها