
دکتر مسعود داوودی در گفت و گو با ایرنا افزود: برنزه کردن پوست در زنان، خطر ابتلا به سرطان پوست را 55 درصد افزایش می دهد.
وی اظهارداشت: تابش نور خورشید در استخرهای روباز، آفتاب سوختگی های شدیدی به همراه دارد که تاول زدن و سوختگی های پوست از عوارض آن محسوب می شود.
داوودی گفت: برنزه کردن پوست هر چند در ظاهر ممکن است برای برخی افراد زیبایی به همراه داشته باشد، اما عواقب و ضررهای ناشی از آن برای پوست در درازمدت بسیار مخرب است.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اعظم (عج) اظهارداشت: وقتی اشعه ماورای بنفش نور خورشید با پوست برخورد می کند، سلول ها برای جلوگیری از نفوذ این اشعه، افزایش می یابد و پوست دچار عوارض و آسیب های جدی می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد