پس از هشت ماه

راز قتل زن لو رفت

قتل زن خانه‌دار که به دست همسرش به قتل رسید پس از 8 ماه لو رفت.
کد خبر: ۴۰۲۴۲۰

به گزارش فارس،‌ در روز 14 دی سال گذشته زن جوانی با مراجعه به کلانتری 128 تهران نو به مأموران گفت: چند ماهی است که من و برادرم به خاطر اذیت و آزارهای پدرمان از خانه بیرون آمده و از مادرمان هیچ اطلاعی نداریم؛ زمانی‌که قصد دیدن مادرمان را داشتیم پدرمان اظهار داشت که مادرتان به منزل خانواده‌اش در شهرستان رفته، در حالی‌که هیچکدام از اعضای خانواده مادرم با او ملاقات و یا تماسی نداشته‌اند.

با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور رضوانفر، دادیار شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران، پرونده اولیه با موضوع فقدانی یک زن 42 ساله به نام معصومه جهت رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

دختر معصومه پس از حضور در پایگاه ششم پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت: از حدود یک سال پیش، پدرم به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کرده و به همین علت دچار مشکلات شدید روانی شده بگونه‌ای که شروع به ضرب و شتم و آزار و اذیت اعضای خانواده‌اش می‌کرد تا اینکه در حدود 4 ماه پیش، من و برادرم با نجات جان خود از خانه پدرمان بیرون آمده و در جای دیگری ساکن شدیده‌ایم.پس از آن دیگر مادرمان را ندیده‌ایم؛ من از روز 5 شهریور از مادرم خبری ندارم و زمانیکه قصد ملاقات با او را داشتیم پدرمان اظهار داشت: مادرتان به شهرستان محل سکونت خانواده‌اش رفته است اما آنها از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرده و برای همین من درخواست رسیدگی به این موضوع را دارم.

دختر فقدانی در ادامه اظهارات خود به کارآگاهان پایگاه ششم گفت: پس از گذشت مدتی از ناپدید شدن مادر، پدرمان خودش اظهار داشت که او را کشته و این حرف‌ها را نزد تعدادی دیگر از اعضای فامیل نیز تکرار کرده است.

با توجه به اظهارات دختر فقدانی درباره احتمال به قتل رسیدن مادرش، پرونده از شعبه چهارم دادیاری به شعبه پنجم بازپرسی ویژه قتل دادسرای امور جنایی ارجاع و به دستور رسولی، پرونده جهت انجام تحقیقات تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

دختر فقدانی درباره احتمال کشته شدن مادرش به کارآگاهان اداره دهم گفت: بعد از مفقود شدن مادرم، پدرمان چندین بار خودش اعلام کرد که من زنم را کشته‌ام.شب قبل از مفقود شدن مادرم، من و برادرم شاهد آزار و اذیت‌های پدر بوده و بعد از آن نیز پدرمان اجازه نداد تا مادرمان را ببینیم؛ فردای آنروز نیز من و برادرم را به همراه اعضای خانواده‌اش به مسافرت فرستاد و وقتی برگشتیم مادرمان در خانه نبود و پدرمان مدعی شد که او به نزد خانواده‌اش رفته است اما بعد از مدتی خودش اعلام کرد آنروز که تو و برادرت به مسافرت رفتید مادرتان را کشته بودم و به خاطر همین نگذاشتم تا دیگر شما آن را ببینید؛ جنازه مادرتان را هم به شمال برده و در جنگل‌های عباس آباد به داخل دره انداختم.

با توجه به اظهارات دختر فقدانی و همچنین تحقیقات انجام شده از افرادی که همسر فقدانی در حضور آنها به قتل همسرش اعتراف کرده بود و با انجام هماهنگی‌های قضایی لازم، کارآگاهان اداره دهم در روز 4 اردیبهشت اقدام به بازرسی محل سکونت متهم به نام وحید 46 ساله کرده که در بازرسی از این محل مقادیری موادمخدر از نوع شیشه کشف و نامبرده نیز جهت انجام تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ انتقال پیدا کرد.

متهم در اظهارات اولیه خود مدعی شد که همسرش از اواخر تابستان 89 از منزل خارج شده و علت عدم اعلام فقدان همسرش را نیز مشکلات روانی خود عنوان کرد. اما در ادامه تحقیقات و سرانجام در تاریخ 7 اردیبهشت در اعترافات خود صراحتاً به قتل همسرش اعتراف کرد.

وحید به کارآگاهان گفت: شب حادثه با همسرم دعوایم شد و برای ترساندن او جلوی دهانش را گرفته و دست‌های او را بستم؛ وقتی پسرم به طبقه بالا آمد متوجه شدم که همسرم دیگر نفس نمی‌کشد و مرده است؛ فردای آنروز بچه‌ها را به همراه خانواده برادرم به مسافرت فرستادم و پس از رفتن بچه‌ها و تاریک شدن هوا جنازه را به داخل ماشین برده و به سمت جاده چالوس حرکت کردم و جسد را از دره‌ای در جنگل‌های عباس آباد واقع در کلاردشت به پائین پرتاب کرده و در نزدیکی‌های صبح به خانه بازگشتم.

با اعترافات صریح متهم به قتل همسرش، کارآگاهان اداره دهم با اخذ نیابت قضایی به محل پرتاب جسد مقتوله در جنگل‌های شمال رفته و با همکاری عوامل انتظامی شهرستان اقدام به بازرسی دقیق محل پرداخته و سرانجام در ساعت 14 روز 21 اردیبهشت موفق به کشف بقایای به جای مانده از جسد شدند.

سرهنگ آریا حاجی زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با توجه به اعترافات صریح متهم درباره ارتکاب جنایت و کشف بقایای به جای مانده از جسد، به دستور مقام قضایی قرار بازداشت موقت صادر و متهم جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها