آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش مهر، سردار مجید خراسانی بعد از ظهر سه شنبه در نشست با مسئولان دستگاه های اجرایی استان افزود: امسال هم با 20 درصد افزایش مدارس تخریبی و فرسوده به همت دانشجویان و دانش آموزان بازسازی می شوند.
وی با اشاره به موفقیت های طرح بسیج سازندگی، اظهار داشت: شرکت کنندگان در این طرح تاکنون در 300 عرصه فعالیت کرده اند و بیش از 100هزار دانشجو در سه سال گذشته در نقاط محروم در اجرای طرح های مختلف مشارکت کرده اند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور اضافه کرد: 500 طرح عمرانی در 6 ماه گذشته در روستاهای محروم غرب کشور افتتاح شده و امسال هم بیش از یک میلیون نفر دانش آموز و دانشجو در اجرای طرح های سازندگی مشارکت می کنند.
خراسانی با بیان اینکه سالانه 12 هزار تیم پزشکی به نقاط محروم اعزام می شوند، گفت: با 14 دستگاه اجرایی برای عملیاتی کردن طرح های بهداشتی آموزشی فنی و حرفه ای توافق نامه امضا کرده ایم. تاکنون 70 هزار روستایی در نقاط محروم در 50 رشته مدارک فنی و حرفه ای دریافت کرده اند.
فرمانده سپاه امام صادق استان بوشهر گفت: بسیج سازندگی پل ارتباطی نسل های اول و سوم انقلاب است و کسانی که در این طرح مشارکت دارند برای محرومیت زدایی تلاش می کنند.
سردار فتح الله جمیری افزود: امسال اردوهای طرح هجرت سه با برگزاری یادواره دو شهید آغاز می شود و در استان یک میلیون نفر روز در اجرای صد طرح عمرانی مشارکت دارند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....