حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
او همواره سعی داشت تا مشکلات جامعه و مردم را با توانایی های خارق العاده خود حل کند و مورد توجه و محبوبیت مردم نیز واقع شود.
سال های سال است که آمریکا این نقش را بازی می کند و خود را حلال مشکلات جهان می داند و قهرمان بلامنازع جنگ شر و خیر و البته برای این نقش هر کاری هم انجام می دهد.حتی ساختن سوژه هایی برای اجرای آنها و پیاده کردن آن سوژه در صحنه دنیا!
«سوپرمن» آمریکا پس از گذشت 10 سال از حادثه 11 سپتامبر دوباره وارد صحنه شده و به ایفای نقش خود پرداخته است.
10 سال پیش ساختمان های دوقلوی تجارت جهانی با اصابت دو فروند هواپیمای مسافربری آمریکایی فرو ریخت و تلی از آوار و خاک باقی ماند.
در همان زمان همواره این سوال در ذهن بسیاری از مردم جهان نقش بست که چگونه چنین چیزی ممکن است؟!
«سوپرمن» آمریکا در آن هنگام کجا بود؟ این همه سازمان های اطلاعاتی و امنیتی چه می کردند؟! سیستم های دفاع هوایی و پدافند و رادارها در چه وضعیتی بودند که نتوانستند خروج هواپیماها از مسیر اصلی خود را رصد کنند؟!
پرسش ها بسیار است و هنوز هم به آن ها پاسخ داده نشده است. اما پس از 10 سال از آن اتفاقی که گفته شد توسط بن لادن و گروه القاعده که او سرکرده آن است، انجام شده خبری منتشر میشود که «بن لادن» کشته شد.
«اوباما» در صفحه تلویزیون ظاهر می شود و با ژست پیروزمندانه و قهرمانانه اعلام می کند «بن لادن» در یک عملیات کماندویی در پاکستان کشته شد و پس از آن می گوید: جهان بدون بن لادن امن تر است.
مردم آمریکا به شادی و پایکوبی می پردازند و بازماندگان حادثه 11 سپتامبر پس از 10 سال از آن اتفاق با خبر مرگ بن لادن کمی آرام می گیرند.
اما سوپرمن غافل از آن است که با مرگ بن لادن ابهامات زیادی ایجاد می شود همانطور که در حوادث 11 سپتامبر ابهامات بسیاری وجود داشت که به آن ها پاسخ داده نشد.
در طول این 10 سال گذشته بارها اعلام شد که بن لادن کشته شده است،اما هر بار تکذیب می شد ولی اینبار انگار واقعا کشته شده و با مرگ خود اسرار بسیاری را با خود به دریا برد!
پرسش ها و ابهاماتی که در برنامه ترور بن لادن شکل گرفته ، بسیار است.
این که چرا بن لادن زنده دستگیر نشد تا در دادگاهی بین المللی محاکمه شود و به بیان واقعیتهایی بپردازد که شاید به مذاق آمریکایی ها خوش نیاید؟
چرا به دریا سپرده شد و تصاویر واضح و گویایی از جنازه وی پخش نشد؟
بن لادن چند سالی بود که سکوت اختیار کرده و خبری از آن نیز نبود اما ناگهان از مکانی سردرآورد که باور آن مشکل است.در خانه ای بزرگ در کنار مرکز نظامی پاکستان؟!
بن لادن چند سالی بود که پایان یافته بود و اکنون با حذف فیزیکی آن دنیا باید شاهد بن لادنی تازه باشد. با مرگ بن لادن ، «بن لادنیسم» از بین نمی رود بلکه ظهور تازه می یابد تا آمریکا بتواند به نقش «سوپرمنی» خود ادامه دهد.
«سوپرمن» آمریکا نیازمند محبوبیت در افکار عمومی جهان است، پس باید «بن لادنیسم» در جهان ادامه یابد تا سوپرمن دلاوری کند.
در آینده بازهم شاهد اینگونه کارهای خارق العاده از سوی آمریکا خواهیم بود.چون اسلام ستیزی از زمان به وجود آمدن القاعده در غرب و اروپا بیشتر شد. پس از حادثه 11 سپتامبر بود که آمریکا حضور نظامی خود را در منطقه افزایش داد. جو اسلام ستیزی در آمریکا و اروپا گسترش یافت.پروژه های قرآن سوزی شکل گرفت. عرصه به مسلمانان در آمریکا و اروپا تنگ شد.حدودیت های شدید برای بانوان با حجاب ایجاد شد و بسیاری موارد دیگر.
ادامه این روند بازهم نیازمند «بن لادن» دیگری است. آمریکا با همین اقدامات زنده است.سوپرمن و بن لادن همزاد یکدیگرند.
محمد صفری-جام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....