آخرین اخبار ساحل عاج

لوران باگبو دستگیر شد

مقامات فرانسه می گویند که نیروهای این کشور در ساحل عاج لوران باگبو رئیس جمهوری پیشین را دستگیر کرده اند.
کد خبر: ۳۹۴۷۰۳

به گفته مقامات فرانسوی، لوران باگبو توسط نیروهای وفادار به آلاسان واتارا با برخورداری از حمایت نیروهای فرانسوی و سازمان ملل متحد بازداشت شد .

باگبو سپس به هتل گلف که آلاسان واتارا و نیروهای سازمان ملل در آن مستقرند منتقل شد .

سخنگوی آلاسان واتارا هم گفته است که نیروهای وفادار به او در عملیات نظامی فرانسه شرکت داشتد.

از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و برنده شدن آلاسان واتارا، باگبو تاکنون حاضر به کناره گیری از قدرت نبوده است.

پیشتر گزارش ها حاکی از پیشروی نیروهای زمینی فرانسه به سمت ابیجان، شهر اصلی ساحل عاج بود.

یک سخنگوی ارتش فرانسه گفته بود که سعی می شود در این درگیری ها از خون و خونریزی پرهیز شود.

روز یکشنبه دست کم شش هلی‌کوپتر فرانسوی و دو هلی‌کوپتر سازمان ملل از پایگاه نیروی ارتش فرانسه در جنوب ابیجان به هوا برخاستند تا در حمله شرکت کنند.

شاهدان عینی سپس هلی‌کوپترها را در حال حمله به اهدافی در اطراف پناهگاه لوران باگبو دیدند.

امروز دوشنبه یازدهم آوریل یک ستون بزرگ از خودروهای نظامی فرانسه، پایگاه نیروهای این کشور در ابیجان را ترک کرده و به سمت مرکز شهر به حرکت در آمد.

یکی از وزرای لوران باگبو گفته است که بر اثر حمله هلی‌کوپترهای فرانسه نیمی از کاخ ریاست جمهوری ویران شده است.

بی بی سی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها