مشکل مسکن در موزه!

من و این همه خوشبختی محاله محاله!... تصورش را بکنید. 2 سال دیگر که با یک حساب سرانگشتی می‌شود سال 1392، به حول و قوه الهی و قوه مجریه، دیگر مشکلی به نام «مسکن» نخواهیم داشت.
کد خبر: ۳۹۴۳۰۶

وای ی ی....خدای من، چه عشقی بکنیم. تمام آنها که مثل بنده مشکل مسکن دارند و مسکن مصرف می‌کنند که مشکل مکان را فراموش کنند؛ به طور قطع مثل من با این خبر نویدبخش رئیس جمهور، اساسی حال می‌کنند. ایشان روز روشن اعلام کردند که: «اوائل سال 92 مشکلی به نام مسکن وجود نخواهد داشت.»

زبان حال یک بی مسکن:

زان شبی که وعده کردی روز وصل

روز و شب را می‌شمارم روز و شب

احتمالات سال 92: در زمینه رفع مشکل مسکن با توجه به قول و قراری که داده شده و چون از جنس هزار وعده خوبان هم نیست که گفتند یکی وفا نکند؛ لهذا احتمال می‌دهیم که شاهد این مسائل قابل پیش‌بینی(و فراتر از پیش ِ بینی) باشیم:

1ـ مستأجر در موزه: ممکن است مشکل مسکن چنان از بیخ و بن برکنده و مرتفع شود که هیچ کسی بی خانه نباشد و دیگر کسی نداند که مستأجر چه رنگی است. فقط یک چند نمونه ماکت و مجسمه از مستأجران برای نگهداری در موزه ساخته شود که ملت فراموش نکنند مستأجر چه شکلی بوده است.

2ـ فروش بالاخانه: بعضی از صاحبان خانه ممکن است برای کمک به حل بیشتر مشکل مسکن، طبقه بالای منزل خود را با دادن حق تراکم به شهرداری و دریافت مصالح ارزان از دولت، به صورت یک یا دو طبقه اضافه بسازند و بالاخانه را به فروش بگذارند.

3ـ هر نوزاد یک مسکن: احتمالش هست که به لحاظ برخورداری از مساکن مختلف، چنان وضعمان توپ شود که به هر نوزادی هم که با تشویق طرفداران افزایش جمعیت به دنیا می‌آید، یک مسکن مهر تعلق گیرد تا علاوه بر مهر مادری، طعم یک نوع مهر دیگر را هم بچشند. یک میلیون تومان که لدی الورد به آنها تعلق می‌گیرد؛ خب این هم روش!

رضا رفیع

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها