ایران هم مثل همه دنیا

خولیو ولاسکو ، سرمربی سرشناس تیم ملی والیبال که بامداد دوشنبه و همزمان با کارلوس کرش ، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال به ایران آمده بود، به خاطر همین همزمانی خیلی مورد توجه خبرنگاران ایرانی قرار نگرفت.
کد خبر: ۳۹۳۶۱۰

البته خود ولاسکو خیلی از این موضوع ناراحت نبود و در پاسخ به سوال خبرنگار جام‌جم گفت: «این یک اتفاق طبیعی است که خبرنگاران به فوتبال بیشتر از والیبال توجه کنند. فوتبال در همه جای دنیا بیشتر از والیبال و سایر رشته‌ها مورد توجه است. من در همان ایتالیا به این تبعیض‌ها عادت کرده‌ام.»

ولاسکو در نخستین روز کاری خود در ایران، به اردوی تیم ملی وزنه‌برداری رفت تا از امکانات موجود در کمپ تیم‌های ملی وزنه‌برداری بازدید کند.

با توجه به مجاورت سالن تمرین ملی‌پوشان وزنه‌برداری با سالن تمرین تیم ملی والیبال در مجموعه ورزشی آزادی، هدف ولاسکو از حضور در اردوی تیم ملی وزنه‌برداری مشاهده دستگاه‌های بدنسازی و وزنه‌های موجود در کمپ بود تا در صورت نیاز از این امکانات برای تمرینات بدنسازی نفرات ملی‌پوش والیبال استفاده کند.

ولاسکو در این بازدید برای دقایقی هم با کوروش باقری در مورد برنامه تمرینی ملی‌پوشان وزنه‌برداری و شیوه تمرینات آنها صحبت کرد.

ولاسکو پس از آن امکانات موجود در سالن فدراسیون والیبال را هم مورد بررسی و با حضور در تمرینات تیم والیبال جوانان ایران شرایط آنها را به صورت اجمالی مورد ارزیابی قرار داد. یکی از خواسته‌های ولاسکو پس از بازدید از این امکانات خرید دستگاه سرویس‌زن بود.

سرمربی آرژانتینی الاصل ایتالیایی، که ظاهرا برای تماشای رقابت‌های پلی‌آف لیگ برتر والیبال به ایران آمده است دیروز به مازندران رفت تا بازی حساس کاله مازندران و داماش گیلان را از مرحله یک چهارم نهایی تماشا کند.

ولاسکو شنبه هفته آینده تهران را به مقصد ایتالیا ترک خواهد کرد تا به عنوان مدرس در کلاس آموزشی مربیان شرکت کند. این کلاس یک هفته به طول می انجامد و ولاسکو پس از آن دوباره به ایران بازخواهد گشت تا ضمن زیر نظر گرفتن مراحل پایانی لیگ، نخستین فهرست خود را برای تشکیل اردوی تیم‌های ملی معرفی کند.

رضا پورعالی
گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها